Sistemul logistic a intreprinderii agroalimentare S.C. Prutul S.A

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.93

nivel: Facultate

Departamentului de logistica al S.C. Prutul S.A furnizeaza clientilor certitudinea operativitatilor si garantia livrarilor in conditiile optime de transport. Marfurile Prutul S.A ajung in depozitele sau rafturile clientilor finali intr-un interval de timp foarte scurt de la confirmarea comenzilor. In cadrul S.C. Prutul S.A. departamentul de logistica are un rol esential in ceea ce priveste activ[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sistemul logistic a intreprinderii agroalimentare S.C. Prutul S.A

Departamentului de logistica al S.C. Prutul S.A furnizeaza clientilor certitudinea operativitatilor si garantia livrarilor in conditiile optime de transport. Marfurile Prutul S.A ajung in depozitele sau rafturile clientilor finali intr-un interval de timp foarte scurt de la confirmarea comenzilor. In cadrul S.C. Prutul S.A. departamentul de logistica are un rol esential in ceea ce priveste activitatea intreprinderii, aflandu-se intr-o conexiune permanenta cu productia, vanzarea, marketingul si servirea clientilor.

Departamenul de logistica ocupa in cadrul companiei o pozitie unica ce-i permite sa coordoneze relatiile care influenteaza atat fluxul de informatii, cat si pe cel de bunuri, avand ca scop final executarea comenzilor primite. Firma asigura transportarea marfurilor la nivel national cat si regional.Departamentul de logistica realizeaza un plan cu privire la ciclul produselor, astfel incat societatea sa asigure serviciile la cel mai redus cost.

Pentru fiecare ciclu de productie sunt necesare materii prime (samanta), materiale auxiliare (hidroxid de sodiu, saramura, apa) si materiale consumabile (combustibili, piese de schimb).
Principalii furnizorii ai societatii comerciale Prutul S.A. sunt din domeniul agroalimentar, industriali, agricoli, chimic, etc. si sunt prezentati in tabelul urmator si caracterizati din punct de vedere al ponderii aprovizionarii de produse.

In 2006, Prutul S.A. a realizat o productie de 25.000 de tone de ulei rafinat, iar pana la sfarsitul anului 2007 a depasit 34.000 de tone, ajungand la o cota de piata de 14 %. In prezent compania detine, pe langa fabrica de ulei de la Galati, opt capacitati de depozitare a materiei prime in localitatile: Urleasca, Lacu Sarat, Lehliu, Calarasi, Filiasi, Mircesti, Jijia si Sarca.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.