Sistemul de mentenanta

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.98

nivel: Facultate

interdependentele dintre blocurile functionale ce alcatuiesc ansamblul, variabilele ce le descriu si se stabilesc valorile normale (in conditii de functionare corecta) si anormale (in conditii de defect) ale acestora. Urmatoarea etapa consta in rularea simultana si in timp real a mai multor modele matematice ce reprezinta:Modelul matematic atasat sistemului cu functionare corecta (ideala)[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sistemul de mentenanta

interdependentele dintre blocurile functionale ce alcatuiesc ansamblul, variabilele ce le descriu si se stabilesc valorile normale (in conditii de functionare corecta) si anormale (in conditii de defect) ale acestora. Urmatoarea etapa consta in rularea simultana si in timp real a mai multor modele matematice ce reprezinta:Modelul matematic atasat sistemului cu functionare corecta (ideala).
O familie de modele ce reproduc sistemul si la care in mod intentionat au fost provocate "defecte", multimea acestor modele precum si tipul defectelor ilustrate depinzand in masura covarsitoare de abilitatea proiectantului.

Preluarea datelor de la modelele ce simuleaza functionarea cu defecte se face numai atunci cand diferenta intre functionarea corecta (ideala) si functionarea reala depaseste un anumit prag de alarma. Dupa colectarea informatiilor, in procesul de diagnosticare se cauta sa se depisteze mai intai prezenta sau absenta unui defect. In cazul unui raspuns afirmativ, prin metode ce tin de algoritmi specifici si care vor fi dezvoltati in continuare, inclusiv prin folosirea raspunsurilor modelelor atasate tipurilor de defecte si compararea lor cu raspunsurile reale ale sistemului, se localizeaza defectul.

Din acest moment, folosind baza de date a sistemului ce asigura siguranta in exploatare, se trece la elaborarea deciziilor privind inlaturarea defectului sau cel putin limitarea consecintelor. Fiecare decizie este analizata si, intr-un caz ipotetic, sunt estimate rezultatele aplicarii ei. In acest punct este in mod obligatoriu necesara o etapa de evaluare a acestor consecinte (2) si pe baza unor criterii cumulate, ce inglobeaza atat efectele deciziei cat si eforturile energetice si materiale presupuse de adoptarea ei, se valideaza decizia optima. Numai dupa parcurgerea acestei etape se permite sa se actioneze direct asupra sistemului real.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.