Sistemul de directie auto

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.30

nivel: Liceu

In anul 2002 a devenit reprezentant oficial al producatorilor de automobile asa ca Renault, Dacia, Nissan. In mai 2005 compania devine importator oficial Mazda in Republica Moldova.In noiembrie 2005 a fost deschiderea oficiala a salonului Mazda pentru vanzarea unui brand renumit in toata lumea. Salonul ofera vanzari a automobilelor in leasing sistem Trade - In (schimbarea automobilului vechi pe un[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sistemul de directie auto

In anul 2002 a devenit reprezentant oficial al producatorilor de automobile asa ca Renault, Dacia, Nissan. In mai 2005 compania devine importator oficial Mazda in Republica Moldova.In noiembrie 2005 a fost deschiderea oficiala a salonului Mazda pentru vanzarea unui brand renumit in toata lumea. Salonul ofera vanzari a automobilelor in leasing sistem Trade - In (schimbarea automobilului vechi pe unul nou) si alte articole si accesorii pentru automobilisti.

Service-ul:Pe langa salonul de vanzari a fost creata statia de service in perioada de garantie ce se afla pe strada Cantemir 14. Aceasta presteaza servicii dupa cererile clientilor conform standardelor impuse de producator catre la reprezentantele internationale. Service-ul ofera o gama larga de servicii, utilaj de ultima ora si un personal calificat.
In anul 2006 a fost deschis un sector de intretinere si reparare si la centrul de pe str. Petricani 17. Serviciile oferite sunt:

Intreprinderea SDT Daac-Hermes a inceput cu activitati pentru realizarea necesitatilor care reprezinta serviciile de care au nevoie proprietarii mijloacelor de transport din RM. In afara de acestia, in mod indirect, beneficiaza si Statul, deoarece activitatea intreprinderii este un mecanism de indeplinirea obligatiunilor Statului fata de populatia sa in sporirea protectiei ecologice a mediului inconjurator si securitatea circulatiei rutiere pe drumurile RM.

Dupa datele din evidenta efectuata de catre registrul de stat al transporturilor a RM totalul de mijloace constituie 427055 mijloace de transport auto si moto, printre care 348727 automobile, 28305 autobuse si 50023 unitati de transporturi moto.In urma cresterii considerabile a cantitatii de transport auto de mana a doua, si importul in republica a automobilelor cu termenele de exploatare de peste 10 ani, tendinta este negativa si influenteaza negativ asupra securitatii circulatiei rutiere si protectia mediului ambiant.

Cercetarea situatiei create si experienta tarilor de straine cu dezvoltare ridicata a motorizarii indica necesitatea crearii sistemului de deservire tehnica si a sistemului de control a starii transportului si aducerea cerintelor nationale in la normativele europene unice. Respectarea acestor conditii privind sistemul dat faciliteaza activitatea transportului, asigurand o fiabilitate inalta a serviciilor de transportare. Asigurarea controlului si obiectivitatii lui prin utilizarea masurilor de verificare cantitativa face posibila introducerea deservirii tehnice a mijloacelor de transport.

Diagnosticarea permite stabilirea starii tehnice a mecanismelor ce influenteaza securitatea circulatiei rutiere si protectia mediului ambiant a mijloacelor de transport fara dezasamblarea acestora.
Deservirea tehnica a unitatilor de transport se executa de agentii economici la statiile de deservire tehnica care corespund cerintelor indicate mai jos, dispun de experti instruiti si pregatiti in mod special pentru controlul tehnic al unitatilor de transport de tipul corespunzator, controlori tehnici si specialisti consultanti, care asigura executarea procesului tehnologic.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.