Sistemul de avertizare la bord

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.95

nivel: Facultate

intre cele doua cadrane centrale se afla amplasat, vertical, indicatorul nivelului de benzina din rezervor, 12, care are trei pozitii distincte : maxim (42 1), jumatate si minim, ultimul reper fiind marcat cu culoare rosie.

Blocul superior de intrerupatoare din tabloul de bord contine indicatori pentru : testarea nivelului lichidului de frina, cu pozitie momentana pentru testare mar[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sistemul de avertizare la bord

intre cele doua cadrane centrale se afla amplasat, vertical, indicatorul nivelului de benzina din rezervor, 12, care are trei pozitii distincte : maxim (42 1), jumatate si minim, ultimul reper fiind marcat cu culoare rosie.

Blocul superior de intrerupatoare din tabloul de bord contine indicatori pentru : testarea nivelului lichidului de frina, cu pozitie momentana pentru testare martor; actionarea intrerupatorului de avarie (cu martor incorporat); actionarea sistemului de incalzire a lunetei spate (cu martor incorporat); actionarea instalatiei de ventilatie si incalzire, cu doua viteze ;Indicatorul 2 privind nivelul lichidului de frina se ilumineaza in rosu in momentul in care lichidul de frina din rezervor este insuficient.

Recomandare. In aceasta situatie, pentru a se elimina pierderile de lichid, se recomanda verificarea imediata a instalatiei de frinare, de catre un specialist, la prima unitate autoservice specializata. O data cu remedierea este necesar a se verifica si functionarea intrerupatorului martor, dupa punerea contactului motor.Indicatorul semnalizatorului de avarie 5 functioneaza optic si luminos atit timp cit este actionat intrerupatorul respectiv.

Indicatorul de incalzire a lunetei spate 6 functioneaza atit timp cit este contactul pus, fiind totodata si iluminat pe toata durata functionarii lui.Indicatorul instalatiei de incalzire si ventilatie 7 este iluminat din momentul actionarii lui, pe toata durata functionarii acesteia.Indicatorii functionali ai aparaturii postului de conducere al acestui tip de autoturism sint aratati in figura 3.9.

Blocul de comutare (satelitul) stinga indeplineste urmatoarele functiuni: comanda si semnalizarea schimbarii directiei de mers a autoturismului, comanda stergatorului de parbriz, care are doua viteze si o pozitie de temporizare, comanda avertizarii sonore, comanda instalatiei de spalat parbrizul.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.