Sisteme de e-organization

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.96

nivel: Liceu

Care sunt functiile cu costuri supraevaluate ce influenteaza functionalitatea sistemului informational? Care sunt caracteristicile pozitive ale sistemului informational din punct de vedere al structurarii datelor si informatiilor, precum si sub aspectul organizarii circuitelor si fluxurilor informationale?Care este varianta optimala de analiza a sistemului informational, aleasa dintr-un numar de "[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sisteme de e-organization

Care sunt functiile cu costuri supraevaluate ce influenteaza functionalitatea sistemului informational? Care sunt caracteristicile pozitive ale sistemului informational din punct de vedere al structurarii datelor si informatiilor, precum si sub aspectul organizarii circuitelor si fluxurilor informationale?Care este varianta optimala de analiza a sistemului informational, aleasa dintr-un numar de "n"variante ("n" este natural si diferit de 0 si 1), cuantificate prin intermediul mai multor criterii economice?

Care este durata optima de realizare a unui studiu de perfectionare a sistemului informational? 5.1Etapa de proiectare a unui sistem informatic presupune parcurgerea urmatoarelor faze caracteristice:
Evaluarea critica a functionarii sistemului informational.Prezentarea solutiilor de perfectionare a sistemului informational.
Identificarea subsistemelor informatice cu costuri antecalculate supradimensionate.Proiectarea logica si tehnica a sistemului informatic.

Stabilirea masurilor privind implementarea sistemului. 5.3
Echipa de coordonare a traficului unui aeroport se confrunta cu necesitatea ierarhizarii accesului aeronavelor la aterizare intr-un interval de timp [t0, tn] in care densitatea avioanelor care doresc sa aterizeze este extrem de mare. Pentru satisfacerea acestor cereri, personalul de specialitate dispune de produse si aplicatii informatice de control al zborurilor pentru care s-a platit suma de 6000 unitati monetare.

In acelasi timp, s-a stabilit ca accesul la sol sa fie acordat in functie de momentul sosirii in spatiul aerian al aeroportului, de cantitatea de carburant disponibila si de urgenta solicitarii dreptului de aterizare. Precizati care din urmatoarele metode si tehnici asistate de calculator pot fi folosite pentru stabilirea unei ordini a aterizarilor:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.