Sisteme de e-oganization

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Liceu

Dupa perfectarea contractului cu o firma specializata de software, prin care urmeaza sa fie implementate sisteme informatice destinate celor 5 functiuni ale firmei. 3.2In urma efectuarii unei analize SWOT a sistemului organizatiei. 5.1 In cursul etapei de analiza detaliata a subsistemului informational. Ca urmare a diagnosticarii mediului intern si extern al firmei, proces finalizat prin evidenti[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sisteme de e-oganization

Dupa perfectarea contractului cu o firma specializata de software, prin care urmeaza sa fie implementate sisteme informatice destinate celor 5 functiuni ale firmei. 3.2In urma efectuarii unei analize SWOT a sistemului organizatiei. 5.1 In cursul etapei de analiza detaliata a subsistemului informational. Ca urmare a diagnosticarii mediului intern si extern al firmei, proces finalizat prin evidentierea punctelor In urma configurarii retelei Intranet la nivelul firmei si implementarii sistemului ERP.

O societate comerciala cu capital integral privat, care detine 11 sucursale in teritoriu, solicita unei firme de consultanta realizarea unui studiu privind reproiectarea managementului superior (incluzand Consiliul de Administratie, directorii executivi pe domenii si directorii sucursalelor). Studiul respectiv vizeaza redefinirea sarcinilor, competentelor si responsabilitatilor ce revin fiecarei structuri, precum si reproiectarea diagramei de relatii intre acestea. Pentru satisfacerea cerintei beneficiarului, executantul propune o serie de activitati intercorelate, precizand pentru fiecare durata si resursele necesare realizarii lor.

Conducerea societatii doreste sa cunoasca anticipat durata de executie a intregului proiect care va sta la baza reproiectarii, precum si activitatile pentru care intervalul de timp cu care se poate intarzia inceperea lor, nu afecteaza durata totala de executie a proiectului. Pentru aceasta se poate apela la: O agentie imobiliara specializata pe vanzarea de terenuri si-a stabilit un numar de 5 alternative de promovare pe piata a serviciilor sale (pagina Web, panouri publicitare, pliante, reclama TV, publicitate in reviste de specialitate). Alternativa optimala de promovare, aleasa in conditiile optimizarii a 4 criterii economice este "publicitataea in reviste de specialitate".

Managerul companiei decide alocarea din buget a sumei de 250 u.m pentru sustinerea acestui mijloc de promovare, care este influentat de o serie de functii care cuantifica efectele pe care le produce in plan organizational. Cerintele manageriale constau in: determinarea volumului incasarilor companiei in urmatoarele 6 luni, precum si cunoasterea apriorica a functiilor care nu justifica efortul financiar al companiei pentru folosirea acestui mijloc de promovare. Satisfacerea acestor cerinte cu ajutorul produselor software se poate realiza apeland la urmatoarele variante:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.