Sfaturi pentru romantici

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.84

nivel: Liceu

Inchiriaza un maseur profesionist pentru ai oferi partenerului un masaj asa cum trebuie.In diminetile reci, incalzestei motorul masinii.
Ofera-i flori pentru nici un motiv (eh, motivul este dragostea)
Daruiestei floarea-soarelui, impreuna cu melodia lui Stevie Wonder:" You are the sunshine of my life" Ofera-i o floare in fiecare zi timp de o luna.Fa rost de fraze si citate speciale. [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sfaturi pentru romantici

Inchiriaza un maseur profesionist pentru ai oferi partenerului un masaj asa cum trebuie.In diminetile reci, incalzestei motorul masinii.
Ofera-i flori pentru nici un motiv (eh, motivul este dragostea)
Daruiestei floarea-soarelui, impreuna cu melodia lui Stevie Wonder:" You are the sunshine of my life" Ofera-i o floare in fiecare zi timp de o luna.Fa rost de fraze si citate speciale. Scriele intr-un carnetel si daruieste-l partenerului ca un cadou. Gasesti foarte multe fraze speciale aici.

Cadourile preferate de fete:bijuterii, parfumuri, flori. Deci, baieti deschideti bine portofelul :)).Bateti-va cu pernele.
Cumparati-va perne cu numele voastre pe ele si faceti schimb atunci cand dormiti.Intotdeauna, dar intotdeauna sa ai casete cu muzica romantica in masina. Cand mergeti la cumparaturi si ea doreste un anumit lucru, dar nu-l cumparati in acel moment,
intoarcete mai tarziu cand esti singur si cumpara acel lucru care i-a placut.

Saruta-i fiecare centimentru al corpului S-L-O-W-L-Y.Pune-i o bijuterie noua in cutia de bijuterii si asteapta pana va realiza ca are o noua bijuterie, va fi foarte surprinsa.Ascunde in flaconul cu vitamine un biletel de dragoste, pe care sa scrie:"Incearca vitamina L"........from Love.Pune-i pe tot patul numai petale de trandafir.
Cumpara-i CD-ul "Let's talk about love" by Celine Dion.
Acopera-i camera cu baloane umflate cu heliu.

Uimeste-o cu o vaza de cristal plina cu flori.Scriei mesaje speciale pe biletele si lipestele prin casa.Aruncati impreuna un banut intr-o fantana si puneti-va o dorinta.Pentru parinti numai: petreceti o dupa-amiaza impreuna si faceti poze cu familia. Niciodata, niciodata, dar niciodata sa nu-i zici:" Vezi, ti-am spus eu".
Pune-l sa zica un numar de la 1 la 50 si ca rasplata saruta-l de atatea ori cat e numarul.Plecati numai voi doi in excursii pe munte si dormiti la cabane, e liniste si ff putina lume.Lipeste-i un biletel pe telecomanda:"Turn me on instead".
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.