Serviciul de curierat

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.97

nivel: Liceu

Industria curieratului se divide in doua categorii de baza. Principala diferenta organizationala dintre cele doua tipuri de servicii se regaseste in sistemele si procesele angajate spre indeplinirea sarcinii, cum ar fi livrarea marfurilor.
Serviciile tip "a doua zi / azi-cu-maine" reprezinta un sistem in care marfurile sunt colectate intr-o unitate de sortare centrala, posibilitatea de a l[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Serviciul de curierat

Industria curieratului se divide in doua categorii de baza. Principala diferenta organizationala dintre cele doua tipuri de servicii se regaseste in sistemele si procesele angajate spre indeplinirea sarcinii, cum ar fi livrarea marfurilor.
Serviciile tip "a doua zi / azi-cu-maine" reprezinta un sistem in care marfurile sunt colectate intr-o unitate de sortare centrala, posibilitatea de a le transporta catre o alta unitate de sortare, inainte ca marfa sa fie livrata destinatarului a doua zi.

Serviciile tip "in aceeasi zi / azi-cu-azi" reprezinta sistemul prin care marfa este colectata si livrata de acelasi curier.
Dezvoltarea surprinzatoare a transportului prin curierat se datoreaza unor echipe de profesionisti care au ca scop final indeplinirea cerintelor clientilor lor.Navigatia prin satelit are ca rezultat livrari mai rapide si mai eficiente, un nivel mult mai ridicat al serviciilor oferite clientilor, servirea prompta a clientilor prin trimiterea la acestia a celui mai apropiat vehicul, imbunatatirea serviciilor si eficientei soferilor prin urmarirea miscarilor vehiculelor,

imbunatatirea monitorizarii indicatorilor de performanta pentru aderarea la standardele companiei prin logarea tuturor miscarilor vehiculelor si statutul raporturilor, posibilitatea de localizare a marfurilor oriunde si oricand prin intermediul legaturilor prin satelit. Prin aceasta tehnologie pozitia vehiculelor poate fi depistata in timp util, primind date referitoare la viteza, directia de deplasare si statutul fiecarui vehicul.

Tehnoligia moderna este considerata de importanta hotaratoare in oferirea serviciilor de cea mai buna calitate. Sarcinile sunt depistate intr-o secunda prin intermediul terminalelor fixate in vehicule cu ajutorul Sistemului Satelit de Pozitionare Globala (GPSS). Toate vehiculele, inclusiv motocicletele si bicicletele sunt echipate cu radiouri cu doua benzi si telefoane mobile. Clientii din terminale si toate unitatile de internet sunt pregatite sa ajute la eficienta volumului ridicat de solicitari.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.