Semne prevestitoare nasterii

1x punct

categorie: Medicina

nota: 9.11

nivel: Facultate

Daca nu exista recomandare medicala stricta (de exemplu placenta praevia = jos inserata cu sine de hemorogie; prezentatie pelviana = copilul nu vine cu capul ci cu fundul; sarcina gemelara etc.) va recomand sa optati pentru nasterea fiziologica. Recuperarea post partum este mult mai rapida, secretia lactata se instaleaza mai repede, va puteti bucura si ingriji imediat bebelusul si este o experient[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Semne prevestitoare nasterii

Daca nu exista recomandare medicala stricta (de exemplu placenta praevia = jos inserata cu sine de hemorogie; prezentatie pelviana = copilul nu vine cu capul ci cu fundul; sarcina gemelara etc.) va recomand sa optati pentru nasterea fiziologica. Recuperarea post partum este mult mai rapida, secretia lactata se instaleaza mai repede, va puteti bucura si ingriji imediat bebelusul si este o experienta unica.Cand sa chem doctorul sau moasa?

Daca sinteti in al treilea trimestru, probabil vi s-a spus deja de multe ori ce este de facut cand incepe travaliul. In orice caz, daca simtiti ca a venit timpul, nu va jenati sa chemati doctorul sau moasa. Este de datoria lor sa sfatuiasca femeile care nu sint sigure ca sint in travaliu sau care au nevoie de indrumare; in plus, comunicarea verbala ajuta foarte mult, caci specialistul isi poate da seama de situatie chiar din tonul vocii dumneavoastra. Va va intreba cat de dese sint contractiile, daca puteti vorbi in timpul unei contractii si ce alte simptome aveti:

Daca s-a rupt punga apelor, daca observati o scadere a activitatii fatului, sau daca aveti o singerare vaginala, febra, dureri mari de cap, tulburari de vedere, dureri abdominale.Ce trebuie sa fac la inceputul travaliului?La inceputul travaliului este foarte important sa beti multe lichide.Alternati plimbarea cu odihna, faceti o baie sau un dus caldut pentru atenuarea disconfortului sau durerii. Si incercati sa va odihniti, caci va asteapta o munca grea!
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.