Semne care iti spun ca el este interesat de tine

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Legenda spune ca barbatul este cel care face primul pas, apoi pledeaza, devin lingusitori, apoi un pahar cu vin, o cina in doi si apoi obisnuita mituire (ciocolata, florile si intalnirile romantice) pentru a face ca femeia sa le cada cat mai repede la picioare. Femeile - dragalase, pasive, flori delicate cum sunt - incep prin a fi dure si aparandu-se in fata atentiilor lui, pana cand perseverenta [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Semne care iti spun ca el este interesat de tine

Legenda spune ca barbatul este cel care face primul pas, apoi pledeaza, devin lingusitori, apoi un pahar cu vin, o cina in doi si apoi obisnuita mituire (ciocolata, florile si intalnirile romantice) pentru a face ca femeia sa le cada cat mai repede la picioare. Femeile - dragalase, pasive, flori delicate cum sunt - incep prin a fi dure si aparandu-se in fata atentiilor lui, pana cand perseverenta va reusi sa doboare orice rezistenta si atunci vor accepta dulcegariile. Intre timp, ne umplem timpul liber citind romane de dragoste si vom privi din spatele draperiilor noaptea intunecata asteptand sa apara Fat Frumos calare pe un armasar alb.

Cata umplutura de prostioare! Femeile au facut dintotdeauna primul pas si au orchestrat atmosfera, mersul si directia unei relatii sentimentale. Stapanele intuitiei si ale manipularii emotionale, adepte ale limbajului corpului, capabile sa manevreze temperatura unei incaperi mai rapid decat poate reactiona chiar si pielea la astfel de modificari, pot sti cu exactitate daca el este pe drumul dorit, inarmat cu curaj si dornic sa le fie alaturi, femeia este cea care il momeste pe el si nu invers.

Femeile aleg nu mai putin de 52 de miscari pentru a le arata barbatilor ca sunt interesate de ei. Media numarului de miscari alese de barbati pentru a atrage o femeie este de maxim 10. Vestile bune continua, iar media inregistrata de femei in descifrarea limbajului trupului este foarte buna de cele mai multe ori. In cazul in care nu este asa, putem discuta despre semnale subtile, secrete sau rasturnate.

El te va intampina cu o ridicatura din sprancene. Cand vedem pentru prima data o persoana de care ne simtim atrasi, sprancenele noastre se vor ridica si vor cobori. Daca el te place, atunci isi va ridica sprancenele. Intreaga miscare nu va dura mai mult de o cincime de secunda si se intampla peste tot in lume - tuturor indiferent de varsta, rasa sau statut social.

Inaltarea sprancenelor ne va face sa marim ochii si vom permite luminii sa se reflecte mai mult pe suprafata acestora, facandu-i sa arate stralucitori, mari si cu vino-ncoace. O singura miscare poate fi usor ratata, insa efectul este durabil, asa ca-l poti observa si vei sti ca acea persoana te place chiar inainte ca aceasta sa fie constienta de acest lucru. Daca vei extinde durata miscarii in mod deliberat, iti vei mari sansele in mod dramatic de a-l face pe cel vizat sa prinda mesajul pe care vrei sa i-l transmiti.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.