Scurta istorie in viata francmasoneriei

3x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.78

nivel: Liceu

Exista o conspiratie al carei scop este divizarea speciei umane in doua: pe de o parte o plutocratie putin numeroasa, care se alege si perpetueaza singura, slujita de o nomenclatura de tip comunist, menita sa stapaneasca toate averile lumii si sa se bucure de toate privilegiile si pe de alta parte masele imense de sclavi, serbi, iobagi, goimi - "ceilalti".

Unii autori apreciaza ca [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Scurta istorie in viata francmasoneriei

Exista o conspiratie al carei scop este divizarea speciei umane in doua: pe de o parte o plutocratie putin numeroasa, care se alege si perpetueaza singura, slujita de o nomenclatura de tip comunist, menita sa stapaneasca toate averile lumii si sa se bucure de toate privilegiile si pe de alta parte masele imense de sclavi, serbi, iobagi, goimi - "ceilalti".

Unii autori apreciaza ca aceasta elita plutocratica consta din 300 de clanuri, ca tribul Rothschild, raspandite prin toate tarile lumii. Refuzand adesea sa colaboreze cu natiunile gazda, in dusmanie ascunsa cu acestea, evreii isi inchipuie ca toti fac parte din aceasta elita a celor 300 de clanuri, cand in realitate sunt doar un instrument in mainile plutocratiei. Pervertirea organizata a culturii si educatiei serveste scopurilor plutocratiei.

Distantarea dintre plutocratie si imensele mase de serbi se realizeaza nu numai prin eliminarea clasei de mijloc, care este cea mai productiva si mai inventiva clasa, de fapt unica productiva, ci si prin incapacitatea intelectuala a celor destinati sa fie serbi. Dupa peste 60 de ani de degradare a invatamantului public american, conspiratia oculta este multumita de rezultate; absolventii liceului american sunt in mare proportie aproape analfabeti; a sosit momentul inregimentarii "vitelor cu fata umana".

"atat presedintele Bush cat si Clinton militau pentru adoptarea unor Scopuri Educative Nationale", scrie comisia Nationala pentru Educatie in raportul ei din aprilie 1994. Metoda de manipulare intr-o "democratie de tip occidental" este clasica: conspiratia oculta creeaza o criza (finantand activitati distructive), apoi analizeaza criza si prezinta publicului solutia, care consta dintr-un si mai mare control central pentru combaterea crizei.

Publicul este hipnotizat sa ceara solutia prezentata; iar daca publicul nu o cere, mass-media, aservita conspiratiei, pretinde ca publicul o cere. Fiecare cititor, care stie ca el personal n-a cerut-o, isi imagineaza ca altii au cerut-o.Toti cei care au contribuit la indobitocirea natiunii americane au cazut de acord ca aceasta este indobitocita. Acum tot ei vin cu solutia: prelungirea anului scolar si eliminarea vacantelor, prelungirea orelor de clasa astfel incat copiii sa nu-si mai vada parintii aproape deloc.

Profesorii s-au consolidat prin sistemul de "tenure" (numire definitiva pe post) astfel incat acum pot face tot ce vor nestingheriti: profesorii primesc salarii exorbitante comparativ cu volumul de munca pe care il depun; nu mai predau, lasand aceasta treaba in grija studentilor post-universitari; modifica programa analitica dupa interesele lor personale; ii pedepsesc pe cei care predau bine, ca sa-i faca sa dispara si sa nu se vada diferenta; isi dedica timpul unor cercetari inguste care sa le sporeasca numarul de titluri publicate;

inventeaza si folosesc un jargon artificial care sa ascunda vidul si ineptia scrierilor lor; au monopolizat revistele de specialitate si produc tone de publicatii inutile si inepte, cu singurul scop de a-si lungi lista de lucrari publicate; au creat un sistem de cenzura care nu permite nimanui sa-i critice; in literatura si arte au creat analfabetism si lipsa de cultura; in sociologie au creat o pseudo-stiinta vecina cu magia; in stiintele exacte se ocupa doar de propriul lor interes imediat; in pedagogie promoveaza mediocritatea, devastand astfel intregul sistem de scolarizare; au reusit astfel sa desfigureze intreaga civilizatie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.