Scrisoare initiala

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.99

nivel: Facultate

Am fi deosebit de onorati daca ati accepta colaborarea dvs. ca review-er (lector) al unor manu-scrise inaintate redactiei. Experienta si competentele dvs. stiintifice si clinice ne-au determinat sa consideram esential aportul dvs. la publicarea unor articole de inalta tinuta stiintifica in revista MAeDICA - a Journal of Clinical Medicine. Stim ca timpul Dvs. este limitat, insa contam pe aportul D[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Scrisoare initiala

Am fi deosebit de onorati daca ati accepta colaborarea dvs. ca review-er (lector) al unor manu-scrise inaintate redactiei. Experienta si competentele dvs. stiintifice si clinice ne-au determinat sa consideram esential aportul dvs. la publicarea unor articole de inalta tinuta stiintifica in revista MAeDICA - a Journal of Clinical Medicine. Stim ca timpul Dvs. este limitat, insa contam pe aportul Dvs. benevol la cresterea calitatii publicatiilor stiintifice romanesti.

O data acceptata calitatea de peer-reviewer pentru revista noastra, lectorul se angajeaza sa analizeze cel putin 4 manuscrise/an. Timpul de raspuns la o solicitare din partea editorului pentru analiza unui manuscris nu trebuie sa depaseasca 2 saptamani pentru oricare dintre etapele de peer-review (evaluare initiala, evaluarile manuscrisului revizuit). Redactia se obliga sa publice lista completa a peer-reviewer-ilor confirmati (inclusiv pe site-ul oficial), respectiv sa elibereze un certificat de confirmare a acestei calitati.

In functie de comentariile si deciziile lectorilor se va decide in continuare soarta manuscriselor inaintate redactiei. Cele patru forme de decizie privind manuscrisele inaintate sunt urmatoarele:
Decizia va fi comunicata autorului corespondent intr-o forma strict anonimizata. In cazul unor opinii discordante intre lectori privind clasificarea unui manuscris intr-una din cele 4 categorii de mai sus, editorul va exprima intr-o scurta luare de pozitie care precede comentariile lectorilor o pozitie fata de manuscris care va fi apropiata de cea a lectorului cu analiza cea mai aplicata a manuscrisului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.