Savantii rusi au facut sa functioneze Masina timpului

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Acum , pana si scolarii stiu ca incetinirea scurgerii timpului este posibila in cazul unor viteze apropiate de viteza luminii . Si nu este nici pe departe singura modalitate de a modifica de a modifica scurgerea timpului . Fenomene de acest fel se produc in apropierea asaziselor " gauri negre " , in Cosmos . Forta de gravitatie si o data cu aceasta , trecerea timpului se modifica si in anumite pun[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Savantii rusi au facut sa functioneze Masina timpului

Acum , pana si scolarii stiu ca incetinirea scurgerii timpului este posibila in cazul unor viteze apropiate de viteza luminii . Si nu este nici pe departe singura modalitate de a modifica de a modifica scurgerea timpului . Fenomene de acest fel se produc in apropierea asaziselor " gauri negre " , in Cosmos . Forta de gravitatie si o data cu aceasta , trecerea timpului se modifica si in anumite puncte dispuse in zona unor vartejuri puternice .

S-ar putea ca prin actiunea acestei masini a timpului din natura sa se explice si numeroasele cazuri de dereglare a ceasurilor la bordul unor avioane in zbor deasupra celebrelor Bermude . Locuri asemanatoare , in care scurgerea timpului este incorecta , apar si sub influenta marilor cicloane din aer . S-a observat , de asemenea , ca la fel de renumitele "locuri blestemate" , cu fenomenele lor iesite din comun , se gasesc adesea in apropierea unor vertejuri de apa , la cotiturile bruste ale cursului unui rau sau in zonele unor curenti puternici in apele marii ori din inselatoarele ape subterane ...

Multi oameni de stiinta au dedicat lucrari propietatilor neobisniute ale timpului . Printre acestia americanii Kay Torn , Uwe Yurtsever , Mark Moris sau colegul acestora de la Institutul de Cercetari Cosmice din Moscova , Iuri Novikov . Rusia a fost prima tara care a produs un aparat ce poate fi numit in mod conventional MASINA TIMPULUI . Puterea acestuia nu permite inca efectuarea calatoriilor de durate mari - de ordinul lunilor sau anilor - dar se reuseste schimbarea timpului in interorul unei sfere , de la cateva minute la 24 de ore .

Datorita unei masini a timpului au fost deja trimise in trecut insecte si cobai de laborator . In timpul primei experiente , la 18 martie 2001 , s-a reusit marirea puterii masinii timpului de 50 de ori . Experienta a atras se pare , atentia si unor vizitatori mai speciali : in apropierea laboratorului si-a facut aparitia , descriind cercuri largi pe cer , un OZN discoidal , iar faptul s-a putut inregistra pe pelicula . La 30 noiembrie 2002 au avut loc noi experimente si din nou a aparut un OZN prin apropierea laboratorului .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.