Sapte aspecte ale constientizarii

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.10

nivel: Liceu

Aspectul numarul patru - Perspicacitate intuitiva.Atat barbatii cat si femeile cred ca, cu o practica spirituala regulata, sensul simtului lor de intuitie se dezvolta mai usor si mai natural. In scurt timp, perspicacitatile dumneavoastra vor deveni unele foarte valoroase cand provocarile vietii trebuie infruntate.Aspectul numarul cinci - Creativitatea:Un sens/simt crescut al creativitatii devine e[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sapte aspecte ale constientizarii

Aspectul numarul patru - Perspicacitate intuitiva.Atat barbatii cat si femeile cred ca, cu o practica spirituala regulata, sensul simtului lor de intuitie se dezvolta mai usor si mai natural. In scurt timp, perspicacitatile dumneavoastra vor deveni unele foarte valoroase cand provocarile vietii trebuie infruntate.Aspectul numarul cinci - Creativitatea:Un sens/simt crescut al creativitatii devine evident cand practicile spirituale fac parte din rutina voastra zilnica.

Descoperiti noi moduri de a obtine rezultate pentru ca vedeti situatiile din perspective mai late.Aspectul numarul sase - Intelepciune.Avantajele in intelepciunea spirituala si intelegere sunt obtinute cu ajutorul meditatiei adanci. In meditatie este important sa lasam sa se dizolve gandurile de suprafata care ne distrag atentia, pentru ca realizarile mai adanci sa apara la suprafata cand sunt necesare.

Aspectul numarul sapte - Cresterea unei constiinte globale.Cand va detasati de preocuparile lumesti si ajungeti la o frecventa mai inalta a constiintei, conflictele frecventelor mai joase de constiinta sunt vindecate automat. Cand dati drumul la orice forma de conflicte in interiorul dumneavoastra, veti fi capabili sa va ridicati la o frecventa mai inalta de constiinta si sa ajungeti intr-o stare de armonie si echilibru.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.