Saltul Cuantic

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.06

nivel: Liceu

Intr-adevar, este o data in viitor si exista o tendinta de a trai pentru acea data, dar, asa cum unii dintre voi stiti si acum, ati trecut prin asta de ceva vreme. Nu trebuie sa asteptati 18 septembrie 2007... Aceasta este data la care constiinta globala a umanitatii atinge un punct de saturatie ce va genera trecerea pe un alt nivel, dar, noi v-am intrebat Shaumbra acum ceva vreme: Sunteti gata sa[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Saltul Cuantic

Intr-adevar, este o data in viitor si exista o tendinta de a trai pentru acea data, dar, asa cum unii dintre voi stiti si acum, ati trecut prin asta de ceva vreme. Nu trebuie sa asteptati 18 septembrie 2007... Aceasta este data la care constiinta globala a umanitatii atinge un punct de saturatie ce va genera trecerea pe un alt nivel, dar, noi v-am intrebat Shaumbra acum ceva vreme: Sunteti gata sa parasiti constiinta de masa?

Sunteti gata sa mergeti dincolo de granitele si limitarea constiintei de masa? Cu cateva mici exceptii voi ati raspuns DA. Deci, puteti spune ca ati trecut fiecare printr-un Salt Cuantic personal la nivelele voastre interioare. Literalmente, voi ati trecut prin acest salt inaintea restului umanitatii. Diferenta va fi dupa aceasta data cand veti vedea lucrurile din jurul vostru schimbandu-se intr-un mod cu totul nou.

Puteti spune ca, pana acum, totul a evoluat intr-un mod linear. Cea de-a treia dimensiune in care existati este lineara. Timpul urmeaza timpului. Spatiul ocupa un anumit element dimensional. Dar, dupa data Saltului Cuantic, aceasta se va schimba. Haideti sa ne uitam prin ce ati trecut voi pentru a intelege prin ce va trece umanitatea. Ati pierdut socoteala timpului. Nu mai este ceea ce parea a fi. Unii dintre voi pur si simplu nu mai folositi ceasurile.

Ati pierdut simtul spatiului, orientarea spatiala. Cateodata va simtiti in mai multe locuri in acelasi timp. Acestea sunt unele din simptomele saltului cuantic, a fi total multidimensional. Nu trebuie sa fiti numai aici pe scaun. Puteti fi in mai multe locuri simultan. Alt aspect al saltului cuantic este ca totul merge mult mai repede, pare ca merge mult mai repede. Schimbarile sunt foarte rapide.

Voi traiti aceasta experienta deja in vietile voastre. Ati trait de asemenea si experienta trecerii printr-o curatire spirituala. V-ati eliberat de multe lucruri care nu va mai serveau. Chiar vorbeam astazi despre karma ancestrala, curatirea panzelor de paianjen, a lasa in urma tot ceea ce nu va mai serveste. Deci,

intr-un sens draga Shaumbra, voi sunteti pionierii, voi ati trait experienta unor aspecte ale Saltului Cuantic inainte de data la care acestea se va petrece pentru constiinta de masa.Cel mai important element al Saltului Cuantic este faptul ca acea noua energie va putea fi incorporata si adusa in realitatea voastra. Din momentul in care voi ati parasit Acasa, regatul Spiritului, ati lucrat cu o cantitate finita de energie. De cand ati trecut prin Zidul de Foc a fost o cantitate finita de energie in Omnivers.

O cantitate imensa, dar totusi finita. Voi mutati energia de la un loc la altul, schimband infatisarea si natura acelei energii, distrugand-o pentru a o recrea in alt mod. Dar voi va jucati cu aceeasi cantitate de nisip din cutie. Noua energie este chiar energie noua, aceasta insemnand ca pentru prima data in afara lui Acasa, imparatia Spiritului, va fi o noua energie. Voi ati inceput deja sa lucrati cu ea in Corp, Minte si Spirit.

Pare mai degraba invizibila si iluzorie, deoarece nu sunteti inca obisnuiti cu ea, dar ea este acolo. O putem vedea in energia voastra, incepe sa infuzeze aceasta realitate. In curand pe Pamant dupa data de 18 septembrie 2007, noua energie va pasi incet dar sigur si va deveni disponibila pentru umanitate in intregul ei, pentru Pamant.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.