Salonul de servire in restaurant

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.64

nivel: Facultate

In alegerea si aranjarea decorurilor trebuie sa avem o deosebita grija ca prin amplasarea acestora sa nu stanjenim activitatea in salon,sa nu deranjam clientii,creeand o ambianta vesela si placuta. Fixarea decorurilor la intrarea in unitate Intrarea intr-un restaurant clasic este deosebita,atunci cand de o parte si de alta a usii intalnim doua ghivece mari cu brazi,sau cand aleile teraselor sunt b[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Salonul de servire in restaurant

In alegerea si aranjarea decorurilor trebuie sa avem o deosebita grija ca prin amplasarea acestora sa nu stanjenim activitatea in salon,sa nu deranjam clientii,creeand o ambianta vesela si placuta. Fixarea decorurilor la intrarea in unitate Intrarea intr-un restaurant clasic este deosebita,atunci cand de o parte si de alta a usii intalnim doua ghivece mari cu brazi,sau cand aleile teraselor sunt bine delimitate de straturi de flori.

Fixarea decorurilor pe mese Pentru a avea o atmosfera cat mai palcuta se pot monta pe mese,dupa aranjarea fetelor de masa si obiectele de inventar,diferite decoruri potrivite marimii mesei,tipului de eveniment,specificului restaurantului.. In unitatile mai putin reprezentative in care saloanele de servire sunt amenajate mai modest se pot folosi decorurirealizate din:servete de hartie care pot fi usor inlocuite.Astfel se pot realiza forme de evantai,stiulete de porumb,lumanari.Se mai pot folosi sfesnicele,lumanari parfumate,veioze mici in cadrul meselor de 2-4 consumatori.

Scaunele Sunt decorate prin imbracarea cu huse potrivite cu decorurile textile din salon.Pe scaun se pot pune si perne prinse in snurulete si care trebuie zilnic batute sau periodic pentru pentru a-si pastra forma.
Fixarea decorurilor pe peretii salii de servire,console sau stalpi de sustinere Tablourile trebuie situate la nivelul ochiului unei persoane de inaltime medie.Aplicile sau spoturile -sunt folosite pentru a scoate in evidenta piesele de valoare sau modifica unghiurile caderii luminii in salon. Pentru a forma o unitate cu restul accesoriilor,ele trebuie alese atent.Legaturile electrice sa fie bine izolate,iar corpurile de iluminat sa fie fixate bine pentru a evita balansarea.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.