Sacroterapia

3x puncte

categorie: Religie

nota: 9.91

nivel: Facultate

Traim intr-o lume in care stiinta medicinii moderne ne surprinde zi de zi cu rezultatele sale aproape miraculoase. Totusi sunt tot mai multi cei care isi exprima neincrederea fata de aceasta stiinta atotstiutoare. Criticile pot aparea in urma efectelor secundare inregistrate sau in urma schimbarii simptomelor sau a lipsei de moralitate, a costurilor ridicate etc, dar poate cea mai importanta criti[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Sacroterapia

Traim intr-o lume in care stiinta medicinii moderne ne surprinde zi de zi cu rezultatele sale aproape miraculoase. Totusi sunt tot mai multi cei care isi exprima neincrederea fata de aceasta stiinta atotstiutoare. Criticile pot aparea in urma efectelor secundare inregistrate sau in urma schimbarii simptomelor sau a lipsei de moralitate, a costurilor ridicate etc, dar poate cea mai importanta critica este acea ca ea nu ia in considerare omul ca un intreg.

Boala si sanatatea sunt stari ale omului si nu a corpului. Corpul in sine nu este niciodata bolnav sau sanatos, in el se reflecta doar starile de constiinta a omului. Corpul in sine nu face nimic, putem sa ne convingem despre acest lucru studiind un cadavru. Corpul unui om viu isi datoreaza functionarea acelor doua instante imateriale, pe care le numim constiinta si spirit. Boala este un semn pentru pierderea echilibrului, armoniei interioare, care dupa un timp se manifesta sub forma unor disfunctionalitati la nivelul corpului fizic. Astfel, cand vorbim de vindecare prin Sacroterepie, ne referim mai mult la o reintregire, o restabilizare a armoniei interioare, lucru care se va manifesta si la nivelul organismului, inclusiv prin disparitia simptomelor.

Prin practicarea Sacroterapiei se obtine in primul rand o liniste profunda, o stare de relaxare, Pacea interioara si intr-un mod miraculos si vindecare fizica. Este suficient uneori sa constientizezi fiecare lucru pe care il faci. Va propun un mic test. Incercati seara inainte de culcare sa rememorati in sens invers derularii evenimentele si manifestarile voastre din acea zi si veti fi surprinsi sa constatati ca nu mai stiti foarte multe din lucrurile care au avut loc. A face lucrurile constient este un prim pas pe calea spre Sacroterapie. Asta inseamna a te bucura de tot ce este minunat in tot ce ne inconjoara. O floare, un fluture, o raza de soare, o privire furisata spre tine.

Lucruri care poate vi se par banale, dar care dau culoare vietii si care va vor mentine starea de echilibru sufletesc si in ultima instanta starea de sanatate mintala si fizica. Sa luam expresia "a-si face sange rau" este adevarata in sensul cel mai propriu. Activitatea mentala haotica si negativ orientata poate sa aduca gradat chiar leziuni organice. Instabilitatea vietii moderne, stresul, agitatia continua, neincrederea in sine, lipsa de siguranta creaza, datorita rezonantei nebanuite cu energii subtile, malefice din Univers, stari ale constiintei care aduc dupa ele in cele din urma dezechilibre nervoase si structurale ale stomacului si intestinelor,

dezechilibrul nutritiei si trecerea microbilor intestinali in circulatie. Colitele si infectiile renale si ale vezicii, care le insotesc, sint adeseori rezultatul indepartat al unor dezechilibre psihice, mentale si morale. Aceste maladii sint aproape necunoscute in grupurile umane pline de optimism si fericite in care viata a ramas mai simpla, mai putin agitata si in care starea de neliniste e mai putin constanta.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Religie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.