Romania - victima unui plan criminal al strategilor noii ordini mondiale

3x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.73

nivel: Liceu

Dar care isi arata de acum rezultatele odioase. Este stiut ca primele cazuri de SIDA au aparut in Leaganul nr. 1 "Sfanta Ecaterina" din Bucuresti. Explicatia medicilor de buna credinta a fost si este ca virusul a fost inoculat in mod dirijat, in cadrul unui program de vaccinare, sustinut de o fundatie internationala, implicata si in exportul de copii din Romania. La vremea respectiva s-a declansat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Romania - victima unui plan criminal al strategilor noii ordini mondiale

Dar care isi arata de acum rezultatele odioase. Este stiut ca primele cazuri de SIDA au aparut in Leaganul nr. 1 "Sfanta Ecaterina" din Bucuresti. Explicatia medicilor de buna credinta a fost si este ca virusul a fost inoculat in mod dirijat, in cadrul unui program de vaccinare, sustinut de o fundatie internationala, implicata si in exportul de copii din Romania. La vremea respectiva s-a declansat o ancheta urmata de un proces penal care au fost insa musamalizate la interventia unor forte internationale oculte, aceleasi insa care aveau in vedere anihilarea Romaniei sub toate aspectele, incepand cu populatia.

Inocularea HIV si raspandirea SIDA constituie doar unul din mijloacele folosite pentru depopularea galopanta a Romaniei. Conform unor cifre vehiculate de presa straina (din Israel, de pilda) Romania are actualmente o populatie cu 2 milioane mai redusa decat in 1990, deci cu 10% mai putin. Cert este ca in baza ultimelor cifre statistice, Romania a ajuns la un raport natalitate-mortalitate mai mult decat alarmant, fara corespondent intr-o alta tara sau intr-o alta perioada. Conform datelor Comisiei Nationale pentru Statistica, mortalitatea depaseste 14,7 la mie, in vreme ce natalitatea scade sub 10 la mie.

Asadar, de la 2-3 la mie spor in anii '80 s-a ajuns la minus cinci la mie, cu zone foarte extinse in care s-a ajuns la minus sapte sau opt la mie! Cifrele coincid intrutotul cu cele preconizate de cupola N.O.M., care are in vedere ca in urmatoarele decenii populatia sa se reduca in mod drastic la numai 2 miliarde de oameni, aproximativ la nivelul la care se gasea in perioada anterioara primului razboi mondial. Ca un argument in plus care confirma cele ce se intampla in Romania trebuie aratat faptul ca strategii crearii virusului S.I.D.A. si ai celorlalte mijloace criminale de diminuare a populatiei s-au ocupat de reducerea populatiei in Salvador prin declansarea unui razboi local.

Planul insa a esuat, conform unor declaratii ce provin din chiar cercul celor initiati intrucat nu a fost combinat cu alte mijloace de reducere a populatiei, motiv pentru care un asemenea plan complex cuprinzand inocularea virusului HIV, atacul la nivel psihosocial, infometarea, deznationalizarea si, in cele din urma, si un razboi civil sau interetnic se aplica in Romania. Thomas Ferguson, cel care a facut dezvaluirile cu privire la Salvador si care este unul din strategii Clubului de la Roma a sustinut cat se poate de nevinovat ca Salvadorul trebuia "salvat" intrucat rata natalitatii era de 3,3 la mie, aproape unica in lume intre tarile non-africane.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.