Romania - Victima unui plan criminal al strategilor noii ordini mondiale

3x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Astfel, daca in 1900, populatia Globului era de 1,6 miliarde locuitori, in 1960 se dublase (deci crescuse cu 1,6 m 626b13g iliarde in 60 de ani), ca in 1999, deci in acest an sa se dubleze din nou si sa ajunga la 6 miliarde. Ceea ce inseamna ca in mai putin de 40 de ani populatia Globului a crescut cu 3 miliarde de locuitori. Iata de ce, in documente strict confidentiale, strategii lumii, autorii [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Romania - Victima unui plan criminal al strategilor noii ordini mondiale

Astfel, daca in 1900, populatia Globului era de 1,6 miliarde locuitori, in 1960 se dublase (deci crescuse cu 1,6 m 626b13g iliarde in 60 de ani), ca in 1999, deci in acest an sa se dubleze din nou si sa ajunga la 6 miliarde. Ceea ce inseamna ca in mai putin de 40 de ani populatia Globului a crescut cu 3 miliarde de locuitori. Iata de ce, in documente strict confidentiale, strategii lumii, autorii din umbra ai Noii Ordini Mondiale (N.O.M.) au pus la punct un plan de reducere in masa a populatiei, in special a celor din tarile subdezvoltate ale Africii, unde desi mortalitatea este extrem de ridicata (in jur de 20 la mie) natalitatea este dubla (peste 40 la mie) astfel ca si sporul anual al populatiei in aceste tari este de 20-25 la mie si chiar mai mult.

In schimb in tarile dezvoltate sporul populatiei este de circa 1 la mie, zero sau chiar subunitar, dar nu mai mult de 1-2 la mie. In aceasta situatie de depopulare lenta (Germania, Suedia, Olanda etc.) au luat masuri de sprijinire a familiilor, incurajand femeile sa aiba cat mai multi copii, chiar si atunci sau mai ales atunci cand nu sunt casatorite. In Germania situatia de femeie necasatorita cu doi, trei sau patru copii a devenit un soi de meserie, ele fiind un fel de matca reproducatoare a statului german, foarte aproape de ceea ce visa cu decenii in urma un alt precursor al N.O.M.

Se stie ca rata mortalitatii este direct dependenta de nivelul de trai si se modifica rapid, in vreme ce natalitatea tine de gena si de mentalitati, fiind mai dificil de modificat. Asa se face ca in tarile arabe, care au dat de bogatia petrolului, rata natalitatii a ramas neschimbata ca in vremurile de saracie, respectiv foarte ridicata, in vreme ce rata mortalitatii a scazut la cote incredibile, de 3-5 la mie. Motiv pentru care strategii N.O.M. si intretin acolo focare de razboi in ideea stoparii acestei explozii demografice.

Nimic nu se face la intamplare. Virusul HIV a fost produs tocmai pentru a stopa cresterea populatiei in Africa devenita o bomba demografica pentru a se abate atentia opiniei publice, mai precis pentru a fi intoxicata cu informatii ce par veridice s-a prezentat varianta infectarii de la maimutele verzi din Congo, prin consumul carnii acestora ori prin sodomie. Pe aceeasi linie a inocularii ideii ca ar fi vorba de "pedeapsa divina" pentru devierile omenirii sfarsitului de mileniu, s-a mers si in cazul infestarii deliberate a grupurilor de homosexuali din America.

In toate cazurile, virusul imunodeficitar (HIV) a fost inoculat prin injectare. In acelasi mod s-a procedat in cazul planului complex de-a dreptul criminal la care este supusa Romania de peste un deceniu, devenita un poligon de experimente incredibile.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.