Rolul lui Hitler in planul instaurarii Noii Ordini Mondiale

1x punct

categorie: Istorie

nota: 9.81

nivel: Facultate

Inainte de a porni mai departe in derularea informatiilor, este indicat sa ne reamintim cateva profetii biblice care prevestesc caracteristicile viitorului Anticrist: 1. Daniel 8: 23-25 "Si cand sfarsitul va fi aproape (sfarsitul veacurilor)... se va ridica un rege cu chip fioros si care va avea stiinta celor intunecate. Iar puterea lui va fi mare, dar nu va fi de la el izvorata: si el va distruge[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Rolul lui Hitler in planul instaurarii Noii Ordini Mondiale

Inainte de a porni mai departe in derularea informatiilor, este indicat sa ne reamintim cateva profetii biblice care prevestesc caracteristicile viitorului Anticrist: 1. Daniel 8: 23-25 "Si cand sfarsitul va fi aproape (sfarsitul veacurilor)... se va ridica un rege cu chip fioros si care va avea stiinta celor intunecate. Iar puterea lui va fi mare, dar nu va fi de la el izvorata: si el va distruge prin metode oculte, si isi va spori influenta prin diverse practici, si ii va distruge pe cei drepti si credinciosi.

Si, de asemenea, prin domnia sa va face sa prospere stiinta (magiei negre sau vrajitoriei) sub obladuirea lui; si se va proslavi pe sine insusi si fara lupta directa ii va distruge pe multi..." Aceasta este o descriere a Anticristului care va domni in "veacurile de pe urma". Majoritatea celor care citesc acest pasaj nu au nici cea mai mica idee despre faptul ca aici se face referire la vrajitorie.

"Un rege cu chip fioros" este un mod foarte adecvat de a-l descrie pe Adolf Hitler sau pe oricare vrajitor. Fara-ndoiala, Hitler a practicat magia neagra, iar in cea mai mare parte din demonstratiile lui oratorice publice a facut uz de diverse metode active de magie neagra.

"Stiinta lucrurilor intunecate" inseamna de fapt, in limba in care a fost scris textul initial, "magie neagra si vrajitorie". In urmatoarea fraza se spune ca "va face sa prospere 'stiinta' (mestesugul) sub propria obladuire". Acest cuvant se refera, din nou, in mod evident la vrajitorie.

Pentru a verifica daca termenul "stiinta" se refera in acest caz la magie sau vrajitorie este suficient sa intram intr-o librarie occidentala unde se vand carti din curentul New Age sau satanist si sa rasfoim cateva publicatii. Magicienii sau satanistii se refera la practicile lor malefice prin cuvantul "stiinta" (sau "mestesug"). Astfel, putem concluziona ca acest pasaj biblic prevesteste clar ca Anticristul va fi un adept practicant experimentat in magia neagra.

2. Daniel 11:37-38 "El nici nu-l va preamari pe Dumnezeul stramosilor sai, nici nu va avea dorinta pentru femei, nici nu se va inchina nici unui Zeu: caci se va proslavi si adula pe sine insusi mai presus de orice..."

"Anticristul nu-l va iubi pe Dumnezeul stramosilor sai". Cu alte cuvinte, el va practica o religie care nu este izvorata din Scripturile ebraice, din Vechiul Testament. "Anticristul nu va avea dorinta pentru femei". Invatatii si cercetatorii Bibliei cred ca acest lucru inseamna ca va fi un pervertit din punct de vedere sexual sau un homosexual, sau ambele.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.