Robert Greene - 48 legi ale puterii

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

In lumea aceea de urzeli complicate de la Fabrika, Joost si cu mine am inteles universalitatea atemporala a lui Machiavelli, iar cartea de fata este tocmai rodul discutiilor noastre de la Venetia, in Italia.
As vrea sa-i multumesc lui Henri Le Goubin, care mi-a furnizat multe exemple istorice de machiavelism, mai ales in legatura cu numeroasele personalitati franceze, care joaca un rol atat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Robert Greene - 48 legi ale puterii

In lumea aceea de urzeli complicate de la Fabrika, Joost si cu mine am inteles universalitatea atemporala a lui Machiavelli, iar cartea de fata este tocmai rodul discutiilor noastre de la Venetia, in Italia.
As vrea sa-i multumesc lui Henri Le Goubin, care mi-a furnizat multe exemple istorice de machiavelism, mai ales in legatura cu numeroasele personalitati franceze, care joaca un rol atat de mare in carte.
As dori sa le multumesc si lui Les si Sumiko Biller, care mi-au pus la dispozitie biblioteca lor de istorie japoneza si m-au ajutat in alcatuirea capitolelor referitoare la ceremonia nipona a ceaiului.

In mod similar, ii aduc multumiri si Elizabethei Young, de
sfaturile careia am beneficiat in redactarea celor consacrate istoriei Chinei.O carte ca cea de fata se sprijina in mare masura pe materialul documentar disponibil si, in acest sens, imi exprim deosebita gratitudine fata de UCLA Research Library; am petrecut multe zile placute cutreierand prin colectiile unice ale acestei
biblioteci. Parintilor mei, Laurette si Stanley Greene, li se cuvin infinitele mele multumiri pentru rabdarea si sprijinul lor.

Nu trebuie sa uit nici multumirile pe care le datorez motanului meu Boris, care mi-a tinut companie de-a lungul nesfarsitelor zile petrecute la masa de scris. In sfarsit, acelor cunoscuti ai mei care au utilizat cu atata abilitate jocurile puterii impotriva mea, ca sa ma manipuleze, tortureze si indurereze de-a lungul anilor
- nu le port nici o ranchiuna, ci le multumesc pentru ca mi-au inspirat cartea de fata. As vrea sa adaug multumirile noastre adresate lui Susan Petersen si Barbarei Grossman, editorii nostri de la Penguin, pentru ca au crezut in aceasta carte;

lui Molly Stern, editor, care a coordonat editarea cartii la Viking Penguin; Sophiei Murer, pentru noua forma grafica; lui David Frankel, pentru editarea textului; lui Roni Axelrod, Barbarei Campo Jaye Zimet, Joe Fagle, Radha Pancham, Marie Timell, Michael Fragnito si Eng-San Kho.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.