Revista presei - biroul de presa

3x puncte

categorie: Romana

nota: 10.00

nivel: Liceu

Marti dimineata, presedintele Traian Basescu participa la Conferinta Nationala de Deschidere a Anului European al Egalitatii de Sanse pentru toti, ce se desfasoara la Palatul Cotroceni.Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, efectueaza in perioada 19-22 martie o vizita oficiala in Austria, la invitatia presedintelui in exercitiu al Bundesrat-ului (Camera superioara a Parlamentului austriac), Man[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Revista presei - biroul de presa

Marti dimineata, presedintele Traian Basescu participa la Conferinta Nationala de Deschidere a Anului European al Egalitatii de Sanse pentru toti, ce se desfasoara la Palatul Cotroceni.Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, efectueaza in perioada 19-22 martie o vizita oficiala in Austria, la invitatia presedintelui in exercitiu al Bundesrat-ului (Camera superioara a Parlamentului austriac), Manfred Gruber.La Senat va fi dezbatuta marti motiunea simpla cu tema ''Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti'', semnata de 69 de senatori din opozitie.

La Camera Deputatilor are loc marti sedinta comuna a comisiilor juridica, pentru drepturile omului si pentru invatamant care vor dezbate proiectul de lege privind statutul minoritatilor nationale.
Presedintele Comisiei pentru politica externa a Camerei Deputatilor, Stefan Glavan, se intalneste cu o delegatie a Comisiei pentru afaceri externe din Parlamentul Republicii Islamice Pakistan.

Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale din Camera Deputatilor organizeaza simpozionul 'Convergenta si dialogul inter-religios si intercultural mondial''.Secretarul de stat Adrian Ciocanea de la Departamentul pentru Afaceri Europene sustine o conferinta de presa.In plan politic, la sediile PSD si UDMR vor avea loc marti conferinte de presa. Presedintele PC, Dan Voiculescu, va sustine o conferinta de presa la Grupul conservator din Camera Deputatilor. Tot la Camera va avea loc o conferinta de presa a grupului parlamentar PRM.

Ambasada Regatului Tarilor de Jos lanseaza programul cultural pentru anul 2007 intitulat ''O sarbatoare culturala. Parteneriat Olanda-Romania''.Inspectorul general al Politiei Romane, chestor principal Dan Valentin Fatuloiu, sustine o conferinta de presa, la sediul IGPR, cu prilejul incheierii proiectului implementare a conceptului politiei de proximitate.Ministerul Sanatatii organizeaza o dezbatere publica avand ca tema proiectul de ordin pentru aprobarea normelor privind structura functionala a cabinetelor medicale si a cabinetelor de medicina dentara.
International House in colaborare cu Serviciul comercial al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti lanseaza programul revolutionar in educatia copiilor ''Fastrackids''.

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a convocat marti comandamentul pentru reabilitarea Centrului Istoric al Bucurestiului. Evenimentul va avea loc in zona din spatele Hanului Manuc.
Ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, sustine o conferinta de presa.La Palatul Parlamentului se desfasoara marti conferinta nationala a Organizatiilor si Asociatiilor Federatiei For Romenque, organizata de Partida Romilor ''Pro Europa'', Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale din Camera Deputatilor si Federatia For Romenque.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.