Reusita la interviul de emigrare

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.88

nivel: Facultate

Ofierul de emigrare va va pune o serie de intrebari cu intentia de a afla punctele dumneavoastra de vedere, paerile, modul de perceptie, perspectivele, viziunea asupra integrarii in viata de zi cu zi in Canada, etc.Faceti diferenta intre intrebarile cu inchise si cele deschise.Intrebarile inchise sunt acelea la care trebuie sa raspundeti simplu "Da" sau "Nu". Intrebarile deschise sunt acelea la c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Reusita la interviul de emigrare

Ofierul de emigrare va va pune o serie de intrebari cu intentia de a afla punctele dumneavoastra de vedere, paerile, modul de perceptie, perspectivele, viziunea asupra integrarii in viata de zi cu zi in Canada, etc.Faceti diferenta intre intrebarile cu inchise si cele deschise.Intrebarile inchise sunt acelea la care trebuie sa raspundeti simplu "Da" sau "Nu". Intrebarile deschise sunt acelea la care trebuie sa raspundeti mai detaliat, raspunsul sa fie mai complex.

Incepeti interviul prin crearea unei legaturi cu ofiterul de emigare: de exemplu, multumind persoanei respective pentru timpul disponibil acordat, sau rostind intr-o franceza exersata, fluenta: "Je m'exccuse, je n'ai pas bien compris votre nom, pouvez vous le reppeter s'il vous plait?". Fiti atent(a) cand ofiterul de emigrari se prezinta. Asigurati-va ca puteti sa-i pronunti numele corect. Rugati-l sa-l repete in caz de nesiguranta rostind intr-o franceza exersata, fluenta: "Je m'excuse, je n'ai pas bien compris votre nom, pouvez vous le repeter s'il vous plait?"

Exprimati-va punctul de vedere asupra interviului, ca si cum acesta ar fi primul pas inspre a deveni un bun cetatean canadian.
De asemenea, puteti transmite increderea si puterea dumneavoastra non-verbal. Cateva sugestii ar fi: Evitati miscarile excesive, mai ales atingerea de sine. Stand picior peste picior, batandu-va usor degetele, atingerea fetei sau a parului, toate acestea transmit o neliniste, o lipsa de incredere. Mentineti in permanenta contactul vizual.

Persoanele care pastreaza contactul vizual sunt judecate a fi mai linistite si fara frica de a se angaja intr-o discutie mai importanta.
Permiteti expresiilor fetei sa reflecte sentimentele dumneavoastra. De exemplu, zambiti, pentru a va arata reactiile pozitive. Evitati pauzele repetate care pot intrerupe des conversatiile atunci cand nu sunteti foarte sigur(a) de ceea ce urmeaza sa spuneti.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.