Reumatismul, cauze si remedii

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.81

nivel: Facultate

Exercitiul 9. Pozitia initiala este stind in picioare, in dreptul unei mese sau al unui obiect bine fixat. Faceti 10-15 genuflexiuni, eventual tinindu-va cu miinile de marginea mesei.Exercitiul 10. Pozita initiala este stind in picioare. Departati picioarele cit mai mult cu putinta. Fara a indoi genunchii, incercati sa atingeti virful piciorului drept si apoi al celui sting (puteti executa Exercit[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Reumatismul, cauze si remedii

Exercitiul 9. Pozitia initiala este stind in picioare, in dreptul unei mese sau al unui obiect bine fixat. Faceti 10-15 genuflexiuni, eventual tinindu-va cu miinile de marginea mesei.Exercitiul 10. Pozita initiala este stind in picioare. Departati picioarele cit mai mult cu putinta. Fara a indoi genunchii, incercati sa atingeti virful piciorului drept si apoi al celui sting (puteti executa Exercitiul si in pozitie sezind). Repetati Exercitiul de 10 ori.

Exercitiul 11. Pozitia initiala este stind in picioare. Departati picioarele la latimea umerilor. Ridicati-va pe virfuri si reveniti in Pozitia intiala. Exercitiul se poate executa si in pozitie sezind, cu picioarele sprijinite de un perete. Exercitiul se repeta de 10-15 ori.
Exercitiul 12. Pozitia initiala este intins pe spate. Stringeti picioarele. Ridicati miinile deasupra capului. Inclinati miinile spre stinga, iar genunchii spre dreapta, dupa care repetati miscarea invers. Repetati Exercitiul de cite 10 ori in fiecare parte.

Exercitiul 13. Pozitia initiala este sezind. Aplecati-va in fata si incercati sa atingeti genunchii cu fruntea, dupa care reveniti in Pozitia initiala. Repetati Exercitiul de 10 ori.Exercitiul 14. Pozitia initiala este stind pe vine. Ridicati-va pe virfuri, sprijinindu-va cu miinile de podea. Incercati sa va sprijiniti pe calciie, fara a indoi insa spatele. Reveniti la Pozitia initiala. Repetati Exercitiul de 10 ori.

Exercitiul 15. Pozitia initiala este stind pe podea. Asezati-va cu picioarele strinse sub dumneavoastra, la inceput spre stinga, apoi spre dreapta. Repetati Exercitiul de cite 10 ori in fiecare parte.
Exercitiul 16. Pozitia initiala este stind pe burta. Ridicati trunchiul si prindeti picioarele cu miinile. Ridicati capul, astfel incit sa vedeti tavanul, dupa care reveniti la Pozitia initiala. Repetati Exercitiul de 6-8 ori. Ce plante medicinale folosim

Pentru inceput se vor lua tabletele indicate de medic, dupa care se va reduce numarul lor. Fiecare mixtura poate fi luata timp de 3-4 saptamani, dupa care va fi inlocuita cu o alta. Peste o lingurita de coada-calului se toarna 250 ml de apa. Se fierbe 15 minute la foc mic. Se strecoara si se bea caldut, de 3 ori pe zi, intre mese.Peste o lingurita de radacina de lemn dulce se toarna 2 pahare de apa clocotita. Se lasa o noapte in termos, dupa care se strecoara. Se bea cite 1/2 pahar de 3 ori pe zi. Din lemn dulce se poate pregati si o tinctura: peste o lingura de lemn dulce se toarna 500 ml de votca.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.