Regulamentul concursului de admitere la masterat arhitectura

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.99

nivel: Facultate

Pentru cei care intentioneaza sa urmeze programul de master ca o a doua facultate vor aduce, in locul originalelor diplomelor de bacalaureat si de licenta, copii legalizate.Cu 20 de ore inainte de proba se vor publica listele cu repertizarea alfabetica a candidatilor in salile de concurs.Proba de concurs consta intr-un comentariu de problema (1 sau 2 subiecte) din domeniul de incadrare a masteratu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Regulamentul concursului de admitere la masterat arhitectura

Pentru cei care intentioneaza sa urmeze programul de master ca o a doua facultate vor aduce, in locul originalelor diplomelor de bacalaureat si de licenta, copii legalizate.Cu 20 de ore inainte de proba se vor publica listele cu repertizarea alfabetica a candidatilor in salile de concurs.Proba de concurs consta intr-un comentariu de problema (1 sau 2 subiecte) din domeniul de incadrare a masteratului cu particularizare pe campul de specializare al programului si pe formatia de baza a licentei. In acest scop, pana la 25.07.08 va fi publicat continutul tematic pentru admitere.

Proba de concurs are o durata de 2 ore.
Lucrarea se va redacta pe coli de hartie A4 (cu numele candidatului acoperit) primite de la organizatori.
Este interzisa folosirea, pe parcursul probei, a telefonului mobil, a ipod-ului sau alte aparate electronice sub sanctiunea de excludere din proba. Candidatii vor avea asupra lor BI, CI si legitimatia de concurs. Nu se vor folosi materiale documentare.

Evaluarea prin concurs a candidatilor se realizeaza ca medie ponderata a notelor: suma rezultata din nota medie de finalizare a scolaritatii plus nota medie a examenului de licenta plus dublul notei obtinute la proba de concurs, totul fiind impartit la 4. Deci:
Master scolaritate licenta + master examen licenta + 2 X nota proba / 4.

Clasificarea candidatilor se face in ordine descrescatoare a mediilor obtinute ( media minima fiind 6,00 ) in limita numarului de locuri stabilit la fiecare specializare pentru care se da concurs (pe numar de locuri subventionate si numar de locuri cu taxa); in eventualitatea existentei mai multor candidati cu medii egale, pentru ocuparea ultimului loc planificat, comisia va apela la nota obtinuta la proba de concurs.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.