Regulament intern

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Regulamentul intern cuprinde reguli de baza de disciplina muncii necesare pentru 0 derulare corespunzatoare a relatiilor de munca si reguli de comportament necesare unei colaborari prospere si de succes.
1.2. Prioritatea legii - Contract colectiv de munca - Contractde munca individual: Regulamentul intern reglementeaza temele referitoare la ordine si la comportamentul angajatilor din comp[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Regulament intern

Regulamentul intern cuprinde reguli de baza de disciplina muncii necesare pentru 0 derulare corespunzatoare a relatiilor de munca si reguli de comportament necesare unei colaborari prospere si de succes.
1.2. Prioritatea legii - Contract colectiv de munca - Contractde munca individual: Regulamentul intern reglementeaza temele referitoare la ordine si la comportamentul angajatilor din companie si al personalului detasat a-si desfasura activitatea in companie ,

la conditiile de lucru general valabile, precum si la drepturile si obligatiile cu privire la relatia de munca, cata vreme acestea nu au fost stabilite deja prin lege, prin contractul colectiv de munca al companiei, prin contractul individual de munca sau in alt mod, de exemplu prin instructiuni de lucru ale angajatorului in exercitarea dreptului sau de conducere. Daca unele din clauzele acestui Regulament nu sunt eficiente din punct de vedere legal, prin aceasta nu va fi afectata valabilitatea celorlalte c1auze ramase.

Daca unele parti ale acestui Regulament intern isi vor pierde valabilitatea datorita unei noi legislatii, restul reglementarilor raman in continuare in vigoare. 1.3. Drepturi si obligatii generaie ale angajatorului si ale angajatilor : Angajatorul are urmatoarele obligatii generale, cu respectarea reglementariJor legale, care in acelasi timp reprezinta drepturi ale angajatilor companiei:
Sa informeze si sa instruiasca intr-un mod corespunzator angajatii cu privire la conditiile de lucru, la regulile si instructiunile referitoare la relatiile de munca .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.