Regulament de ordine interioara - Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" Iasi si-a creat o buna imagine datorita profesionalismului de care a dat dovada in procesul didactic. Fiecare angajat al universitatii are contributia sa la activitatea de invatamant.Fiecarui salariat i se solicita sa actioneze astfel incat, prin profesionalismul sau, sa contribuie la consolidarea imaginii universitatii.Beneficiarii activitatii noastre sunt in pr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Regulament de ordine interioara - Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi

Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" Iasi si-a creat o buna imagine datorita profesionalismului de care a dat dovada in procesul didactic. Fiecare angajat al universitatii are contributia sa la activitatea de invatamant.Fiecarui salariat i se solicita sa actioneze astfel incat, prin profesionalismul sau, sa contribuie la consolidarea imaginii universitatii.Beneficiarii activitatii noastre sunt in primul rand studentii carora trebuie sa le castigam, prin toate mijloacele, increderea.

MEDIUL DE LUCRU
Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" Iasi face eforturi permanente pentru a crea angajatilor un ambient modern, confortabil si placut care sa favorizeze activitatea profesionala.
Mediul de lucru contribuie in mod decisiv la rezultatele activitatii profesionale si totodata, dezvolta imaginea Universitatii Tehnice "Gh. Asachi".De aceea, toti angajatii au obligatia permanenta de a pastra curatenia si ordinea la locul de munca. Aceasta regula este valabila si pentru spatiile de folosinta comuna.

Fumatul este interzis in spatiile Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" Iasi, conform Legii 349/ 6 iunie 2002 publicata in Monitorul Oficial nr. 435/21.06.2002 si Deciziei Rectorului Universitatii Tehnice Iasi nr. 44 / 25.01.2003.Universitatea, prin specificul activitatii sale, este un spatiu public. In orice sector de activitate, angajatii intra in contact cu studentii. Intr-un fel, acestia sunt "partenerii nostri" si de aceea trebuie tratati cu deferenta si respect.
Prin comportamentul pe care il are fata de studenti, fiecare angajat trebuie sa contribuie intr-un mod hotarator la consolidarea imaginii universitatii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.