Regulament de inscriere tabere

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.85

nivel: Facultate

Participantilor la taberele internationale de voluntariat li se asigura cazarea si masa pe timpul desfasurarii proiectului. Cheltuielile care trebuie suportate de catre participanti sunt descrise mai jos. De asemenea, cheltuielile de transport dus-intors la locul de desfasurare a proiectului, precum si cele de asigurare, viza si banii de buzunar revin participantilor la tabere. Mentionam ca organi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Regulament de inscriere tabere

Participantilor la taberele internationale de voluntariat li se asigura cazarea si masa pe timpul desfasurarii proiectului. Cheltuielile care trebuie suportate de catre participanti sunt descrise mai jos. De asemenea, cheltuielile de transport dus-intors la locul de desfasurare a proiectului, precum si cele de asigurare, viza si banii de buzunar revin participantilor la tabere. Mentionam ca organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare care pot lua forma unui formular, CV sau scrisoare de motivare.
Limita de varsta:

Orice persoana se poate inscrie si participa la o tabara organizata de partenerii YAP Romania.
In cazul tinerilor sub 18 ani, solicitam acordul scris al parintilor.
Prin exceptie, organizatorii taberelor pot solicita ca participantii sa se incadreze in anumite limite de varsta (acest lucru este precizat pe pagina noastra de internet, in descrierea taberei).

Taxa de inscriere este cu 10 Euro mai mare in cazul in care se solicita inscrierea simultana in doua tabere.
Taxa de inscriere se returneaza, minus 10 Euro, in cazul in care voluntarul nu este acceptat in nici una dintre taberele alese initial si nu este dispus sa aleaga alte tabere.
Taxa de inscriere nu se returneaza in cazul in care voluntarul se retrage dupa ce a fost acceptat in una din taberele alese.
Taxa de inscriere nu se returneaza in cazul in care nu se primeste viza (pentru statele unde este nevoie).

Taxa de participare poate fi solicitata, prin exceptie, de catre organizatorii taberelor (acest lucru este precizat pe pagina noastra de internet, in descrierea taberei).
Taxa de participare impusa de organizatori nu este inclusa in taxa achitata catre YAP-Romania si se va achita direct catre organizatori.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.