Regulament - disertatie

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.84

nivel: Facultate

Pentru absolventii cu durata studiilor de 3 ani, examenul de licenta se considera promovat daca nota obtinuta la sustinerea lucrarii de diploma este de cel putin 6,00.Examenul de disertatie se considera promovat daca nota obtinuta la sustinerea lucrarii de disertatie este de cel putin 6,00.ART. 5. La examenul de licenta pot participa, in afara absolventilor Facultatii de Stiinte Economice din cadr[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Regulament - disertatie

Pentru absolventii cu durata studiilor de 3 ani, examenul de licenta se considera promovat daca nota obtinuta la sustinerea lucrarii de diploma este de cel putin 6,00.Examenul de disertatie se considera promovat daca nota obtinuta la sustinerea lucrarii de disertatie este de cel putin 6,00.ART. 5. La examenul de licenta pot participa, in afara absolventilor Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, si absolventii institutiilor de invatamant superior de stat sau privat ai unor specializari de profil, acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu, care nu au sustinut sau nu au promovat examenul de finalizare a studiilor.

ART. 6. Alegerea temei, documentarea si intocmirea lucrarii de diploma/disertatie se vor realiza cu respectarea stricta a etapelor prezentate in Anexa nr. 1.
ART. 7. Inscrierea la examenul de licenta/disertatie se efectueaza cu cel putin 15 zile inainte de inceperea examenului, la Secretariatul Facultatii, prin depunerea lucrarii de diploma/disertatie si a dosarului de inscriere, care va cuprinde urmatoarele:
ART. 8. Candidatii la examenul de licenta prezinta, la inscriere, un certificat de competenta lingvistica intr-o limba de circulatie internationala, eliberat de catre catedra de profil din Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.

ART. 9. Tematica si bibliografia pentru evaluarea cunostintelor fundamentale si de specialitate se aproba de Consiliul Facultatii, se afiseaza si se publica pe Internet cu 6 luni inainte de data planificata pentru desfasurarea examenului.
ART. 10. Temele pentru lucrarile de diploma/disertatie propuse de fiecare cadru didactic se aproba de catre catedra de specialitate.
ART. 11. Lucrarile de diploma/disertatie trebuie sa respecte normele de intocmire si redactare prevazute in Anexa nr. 2.
ART. 12. Candidatii poarta raspunderea privind continutul si calitatea lucrarilor elaborate si prezentate.

ART. 13. Coordonatorii stiintifici asigura indrumarea candidatilor pe tot parcursul elaborarii lucrarii de diploma/disertatie, avand in acest cadru raspunderea pentru tema propusa.
ART. 14. Coordonatorul stiintific sau cadrul didactic desemnat de catedra de specialitate evalueaza lucrarile de diploma/disertatie, inscrie pe coperta interioara a lucrarii nota propusa si semneaza. Lista candidatilor ale caror lucrari de diploma/disertatie sunt respinse se afiseaza cu 5 zile inainte de sustinerea primei probe.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.