Referat privind atributiile paznicului de vanatoare

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.56

nivel: Facultate

Armele si munitiile ridicate vor fi predate politiei in maxim 3 zile in vederea luarii masurilor legale .
3. Se preocupa de combaterea daunatorilor vanatului si a pestelui , prin toate mijloacele admise de lege .
4. Asigura insamantatul culturilor agricole si intretinerea lor , pe suprafetele destinate hranei vanatului , luand masuri de recoltare a furajelor , depozitare si pastrarea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Referat privind atributiile paznicului de vanatoare

Armele si munitiile ridicate vor fi predate politiei in maxim 3 zile in vederea luarii masurilor legale .
3. Se preocupa de combaterea daunatorilor vanatului si a pestelui , prin toate mijloacele admise de lege .
4. Asigura insamantatul culturilor agricole si intretinerea lor , pe suprafetele destinate hranei vanatului , luand masuri de recoltare a furajelor , depozitare si pastrarea lor in bune conditii . La momentul potrivit le distribuie in teren conform dispozitiilor de lucru primite , hrana necesara vanatului

5. Aprovizioneaza cu sare sarariile existente primavara , toamna si ori de cate ori este necesar , astfel incat sarea sa nu lipsesca din fondul de vanatoare .
6. Raspunde de existenta si de buna intretinere a inventarului dat in pastrarea sa (arme , binoclu , capcane , cal de serviciu , cabane , hranitori , etc.)
7. Numeroteaza constructiile si instalatiile vanatoresti , avand inventarul lor si figurarea lor pe schita fondul de vanatoare .

8. Este obligat sa cunoasca , pana in cele mai mici amanunte fondul de vanatoare dat in grija sa , localizeaza miscarea vanatului in teren efectivul si calitatea acestuia . Face notari in acest sens pe schita fondului de vanatoare si in condica de serviciu .
9. Este obligat sa inregistreze in condica recolta de vanat din fondul de fondul de vanatoare dat in grja sa , sa semneze dovumentele de vanatoare .

10. Conduce in teren vanatorii care poseda autorizatii individuale luand masuri pentru reusita vanatorii . Controleaza modul de exercitare a vanatorii de catre grupuri restranse la pasaj si rapitoare.
11. La vanatorile colective de iepuri , fazani , mistreti si de combatere a daunatorilor vanatului , va duce la indeplinirea sarcinilor pe care le primeste de la asociatie sau de la organizatorul vanatorii respective .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.