Reconversie profesionala

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.85

nivel: Facultate

Daca ai fost invitat pentru un interviu, acesta reprezinta un prim succes. Scrisoarea de prezentare si CV-ul pe care le-ai trimis au starnit interesul institutiei/firmei respective pentru persoana ta. Dar, de acum incepe o alta competitie pe care, de asemenea, trebuie sa o cattigi.Prima conditie pentru a te prezenta cat mai bine este sa nu te gandesti la ceilalti candidati, oricat de multi ar fi a[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Reconversie profesionala

Daca ai fost invitat pentru un interviu, acesta reprezinta un prim succes. Scrisoarea de prezentare si CV-ul pe care le-ai trimis au starnit interesul institutiei/firmei respective pentru persoana ta. Dar, de acum incepe o alta competitie pe care, de asemenea, trebuie sa o cattigi.Prima conditie pentru a te prezenta cat mai bine este sa nu te gandesti la ceilalti candidati, oricat de multi ar fi acestia. Poti fi singurul care participa la interviu sau poti fi unul din mai multi candidati si sa castigi.

Decizia celui care te intervieveaaa va fi luata numai in functie de comportamentul tau.Pregatirea pentru interviu consta in a invata sa porti o convesatie cu angajatorul si sa raspunzi la anumite intrebari. Scopul tau este sa-l convingi pe acesta: Finantare: Banca Mondiala, prin intermediul Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Spatiu utilizat: un pavilion dezafectat dintr-o cazarma, pus la dispozitie de armata, adaptat acestei destinatii.

Managementul incubatorului: este asigurat de o firma de consultanta manageriala stabilita in urma unei licitatii organizate de ANOFM conform procedurii Bancii Mondiale.Clienti eligibili: personalul disponibilizat din armata si din industria de aparare care doreste sa initieze o afacere sau sa dezvolte o firma deja constituita.
Criterii de admitere in incubator: selectia firmelor incubate se realizeaza de catre managerul incubatorului pe baza unor criterii de evaluare care vizeaza: fezabilitatea proiectului de afaceri, domeniul de activitate al firmei, capitalul propriu, cererea pe piata pentru produsul firmei, potential de dezvoltare etc.

In prezent se afla in functiune 3 incubatoare destinate persoanelor disponibilizate din armata, la Bucuresti, Timisoara si Sibiu. Pentru informatii suplimentare si inscrieri va puteti adresa Ministerului Apararii, Directia Management Resurse Umane, tel: 319.58.58, int. 2261 sau 2400. Este persoana calificata, pregatita pentru a fi in masura sa consilieze militarii profesionisti, sa coordoneze activitatile necesare recalificarii lor profesionale si sa le acorde sprijinul necesar in vederea plasarii pe piata muncii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.