Recomandare scoala

1x punct

categorie: Diverse

nota: 9.99

nivel: Liceu

A absolvit clasa a .........-a cu media 9.32 (noua treizeci si doi), iar in prezent are deja note care o plaseaza tot peste 9. Nu are absente nemotivate, si in general este prezenta la scoala cand clasa are nevoie de serviciile ei. In timpul orelor de curs este atenta si intervine politicos ori de cate ori acest lucru se impune. Are un bogat orizont de cultura, citeste mult si este preocupata de p[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Recomandare scoala

A absolvit clasa a .........-a cu media 9.32 (noua treizeci si doi), iar in prezent are deja note care o plaseaza tot peste 9. Nu are absente nemotivate, si in general este prezenta la scoala cand clasa are nevoie de serviciile ei. In timpul orelor de curs este atenta si intervine politicos ori de cate ori acest lucru se impune. Are un bogat orizont de cultura, citeste mult si este preocupata de perfectionarea proprie, participand si trecand pretestarea pentru Certificate in Advanced English.

Profilul psiho-moral este al unei persoane echilibrate si integre. .................. se intelege bine cu toti colegii, avand spirit de echipa.In timpul liber participa la activitati culturale sau sportive, organizate de scoala sau de alte institutii. A inceput colaborarea cu Leaganul de copii in calitate de membru voluritar, implicandu-se totodata in actiunile comunitare organizate de scoala. Impreuna cu alti colegi de clasa, a luat parte la actiunile Organizatiei "Scut Verde".
Cu ocazia concursului intre licee, "Preuniversitaria", a participat la sectiunea de prezentare a modei. De asemenea, a fost membra la Clubul Elevilor, la cercul de dans modern.

Datorita intregii sale activitati scolare si extrascolare, o recomand pentru a se implica in proiectul dorit.Elevul face parte din colectivul clasei a XII-a, profil Stiinte ale Naturii, din cadrul Colegiului National "Dimitrie Cantemir" Onesti. A absolvit clasa a XI-a cu media 8.50, iar in prezent are note de acelasi nivel. Nu are absente nemotivate si, mai mult, este prezent la scoala cand este nevoie de serviciile lui, in afara orarului scolar. In timpul orelor de curs este atent si intervine politicos ori de cate ori acest lucru se impune, manifestand interes fata de perfectionarea proprie.
Profilul psiho - moral este al unei persoane echilibrate si integre. Vlad se intelege foarte bine cu toti colegii, dovedind un puternic spirit de echipa.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.