Raport de practica - Prezentarea generala a stagiului de practica

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Primaria Municipiului Bucuresti este organizata si functioneaza potrivit prevederilor Legii nr. 215/2001 privind administratia publica locala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si in conformitate cu hotararile Consiliului General al Municipiului Bucuresti privind aprobarea organigramei, a numarului de posturi, a statului de functii ale aparatului de specialitate si a regulame[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Raport de practica - Prezentarea generala a stagiului de practica

Primaria Municipiului Bucuresti este organizata si functioneaza potrivit prevederilor Legii nr. 215/2001 privind administratia publica locala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si in conformitate cu hotararile Consiliului General al Municipiului Bucuresti privind aprobarea organigramei, a numarului de posturi, a statului de functii ale aparatului de specialitate si a regulamentului de organizare si functionare.

Primarul General, Viceprimarii, Secretarul General al municipiului Bucuresti, impreuna cu aparatul propriu de specialitate constituie o structura functionala cu activitate permanenta, denumita Primaria Municipiului Bucuresti care aduce la indeplinire hotararile Consiliului General al Municipiului Bucuresti si dispozitiile Primarului General, solutionand problemele curente ale colectivitatii locale.

Primarul General este seful administratiei publice locale a municipiului Bucuresti si al aparatului propriu de specialitate, pe care il conduce si controleaza, conform art. 66(1) din Legea 215/2001.

I.2.Obiectivele departamentului in care s-a efectuat stagiul de practica
Primaria Municipiului Bucuresti are ca obiective si misiuni:Sa creeze si sa ofere cetatenilor Municipiului Bucuresti sansa dezvoltarii si implinirii personale si profesionale.Sa dezvolte si sa mentina infrastructura orasului, mediul economic, social, edilitar si natural la nivelul exigentelor marilor capitale europene.

Sa sustina si sa contribuie intens la buna functionare a sistemelor de transport, utilitati publice, asistenta sociala, sanatate, invatamant, informare si educatie, promovare a culturii si artei, promovare a sportului si a mijloacelor de divertisment.Sa incurajeze dezvoltarea comunitatii pentru a oferi siguranta, confort si servicii diversificate adresate unei multitudini de stiluri de viata, respectand libertatea optiunilor cetatenilor sai si venind in intampinarea acestora.Bucuresti trebuie sa fie locul in care oamenii isi implinesc aspiratiile, traiesc o viata buna si pe care il numesc cu drag "acasa".
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.