Raport de practica

1x punct

categorie: Marketing

nota: 9.60

nivel: Facultate

Sediul Primariei Sectorului 4 este situat in B-dul George Cosbuc nr.6-16, Sector 4. Primaria locala este o institutie bugetara, cu personalitate juridica, reprezentata prin Primarul Sectorului 4, d-l Cristian Victor Popescu Piedone. Primaria sectorului 4 si serviciile publice aflate sub autoritatea administratiei publice locale functioneaza in temeiul Legii nr.215/20011 privind administratia publi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Raport de practica

Sediul Primariei Sectorului 4 este situat in B-dul George Cosbuc nr.6-16, Sector 4. Primaria locala este o institutie bugetara, cu personalitate juridica, reprezentata prin Primarul Sectorului 4, d-l Cristian Victor Popescu Piedone. Primaria sectorului 4 si serviciile publice aflate sub autoritatea administratiei publice locale functioneaza in temeiul Legii nr.215/20011 privind administratia publica locala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Conform legii nr.215/20011 privind administratia publica locala in unitatile administrativ-teritoriale, se organizeaza si functioneaza in temeiul principiilor descentralizarii, autonomiei locale, deconcentrarii serviciilor publice, eligibilitatii autoritatilor administratiei publice locale, legalitatii si al consultarii cetatenilor in solutionarea problemelor locale de interes deosebit.

Alesii locali sunt primarul, consilierii locali, presedintele consiliului judetean si consilierii judeteni. In asigurarea liberului exercitiu al mandatului lor, acestia indeplinesc o functie de autoritate publica, beneficiind de dispozitiile legii penale cu privire la persoanele care indeplinesc o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat.

Primarul Sectorului 4, este conducatorul Administratiei Publice Locale a Sectorului 4 si raspunde in fata Consiliului Local al Sectorului 4 de buna functionare a acesteia si reprezinta sectorul in relatiile cu persoanele fizice sau juridice din tara si strainatate, precum si in justitie, conform prevederii legale privind administratia locala.

Coordonatorul stagiului de practica din interiorul institutiei a fost reprezentat de Domnul. drd. Florin Murat, Directorul Directiei de Resurse Umane, care conduce, potrivit organigramei primariei sectorului 4 urmatoarele servicii ce se afla in subordonarea Directiei de Resurse Umane: Serviciul Manegmentul Resurselor Umane, Serviciul Sanatatea si Securitatea Muncii, Serviciul Gestionarea Functiilor Publice.

Srtuctura organizatorica este in conformitate cu legea 215/2001 privind administratia publica locala si a fost elaborata si aprobata prin Hotararea Consiliul Local privind aprobarea organiogramei si numarul de posturi ale aparatului de spacialitate. Primaria secotorului 4 are in total 370 posturi si cuprinde directii, servicii, birouri si compartimente..

Principalul obiectiv al stagiului de practica este posibilitatea de cunoastere si de familiarizare a studentilor cu structura organizationala a unei astfel de autoritati a administratiei publice locale. S-a urmarit astfel o imbogatire a cunostintelor teoretice legate de administratia publica prin posibilitatea aplicarii lor intr-un mediu corespunzator. S-a dorit sprijinirea si initierea studentilor si in lumea practica a administratiei publice pentru dobandirea unui minim de experienta necesara de altfel unui incepator in acest domeniu.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.