Ranile domnului nostru Iisus Hristos

3x puncte

categorie: Religie

nota: 9.63

nivel: Liceu

O Dulce Isuse, Mielul blând a lui Dumnezeu, eu sărmană ființă păcătoasă salut și respect cea mai sfîntă Rană simțită în umăr purtând crucea grea și din acest motiv în trupul tău cel binecuvântat ai suferit un deosebit chin și mare durere.

Te ador Iisuse îndurerat, te laud, te respect, te binecuvântez din adâncul inimii, primește recunoștința mea ce ți-o aduc pentru dureroasa ra[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ranile domnului nostru Iisus Hristos

O Dulce Isuse, Mielul blând a lui Dumnezeu, eu sărmană ființă păcătoasă salut și respect cea mai sfîntă Rană simțită în umăr purtând crucea grea și din acest motiv în trupul tău cel binecuvântat ai suferit un deosebit chin și mare durere.

Te ador Iisuse îndurerat, te laud, te respect, te binecuvântez din adâncul inimii, primește recunoștința mea ce ți-o aduc pentru dureroasa rană din umăr, și te rog cu umilință ca în urma durerilor durerilor și chinurilor din Sf.Rană și pentru suferințele și chinurile suportate cu răbdare purtând crucea grea. Te rog să te înduri spre mine sărman păcătos, să-mi ierți păcatele și să mă conduci pe calea crucii pe urmele însângerate ale pașilor Tăi la fericirea veșnica. Amin.

Comorile Rănilor Mele sînt ale voastre
Domnul în timpurile de după epoca apostolilor, a ales în mai multe rânduri, câte un suflet, prin care să ne învețe în unire cu nemărginitele Sale merite: mântuirea sufletelor, aducerea de jertfă plăcută lui Dumnezeu, să ne rugăm, să exercităm preoția noastră, pentru care am primit sfințirea prin botez, iar ungerea prin Sfântul Mir și exercitarea căreia este o datorie sf.a fiecărui creștin, care este în deplinătatea facultăților sale.

Un asemenea suflet a ales Domnul nostru Isus Cristos pe Maria – Marta Chambro, călugărița vizionară, prin care ne-a transmis; cinstirea Rănilor Sale Sfințite și a descoperit bogatele și dumnezeestile /Haruri/ pe care le conține.

CUVINTELE DOMNULUI către Călugărita Marta?
De câte ori oferiți Tatălui meu meritele Rănilor mele, de atâtea ori obțineți comori inestimabile.Comorile Rănilor mele sunt ale voastre.
Totul este cuprins în ele exceptând iadul.Drumul Rănilor mele este simplu, ușor și vă calauzeste în Rai. Unul din învățăceii mei, m–a vândut, mi–a vândut Sângele. Voi puteți răscumpăra toate picăturile. O singură picătură ajunge pentru a spăla toate păcatele lumii.

Dacă Oferiți Tatălui din Cer meritul Rănilor mele, dați satisfacție pentru păcatele oamenilor Tatăl găsește plăcere în oferirea Rănilor mele, precum și a durerilor Sfintei mele Mame.Prin aceasta lăudați în mod vrednic pe Tatăl, întrucât îi oferiți Comori cerești.

Cum cinstim Rănile Sfinte ale lui Isus
Dacă vreți să dobândiți harurile promise, atunci trebuie să veniți la Rănile mele cu inima arzând de dragoste și să săvârșiți cu evlavie rugăciunile pe care le-am dat. Rănile mele sunt cu totul proaspete și așa trebuie să le oferiți parcă acum le-ar fi pătimit pe Cruce.

Prin contemplarea Rănilor mele găsiți toate cele necesare pentru voi și pentru alții. Drumul către Rănile mele este destul de încăpător ca să poată cuprinde pe toți.Conduceți pe acest drum pe toți oamenii. "Rănile mele sunt izvorul tuturor Harurilor". Rugați-mă să mulțumesc iubirea voastră față de Rănile mele.

Conduce-ți spre aceste Răni și pe alții. Vorbiți despre ele Căutați să câștigați suflete pentru a le venera. Orice cuvânt ce rostiți în interesul venerării Rănilor mele, îmi produce bucurie și am să le număr.
Roadele Venerării Sf.Răni ale lui Isus."Nimeni nu se că înșela în ele chiar dacă ar fi vorba de lucruri imposibile".

Din Rănile mele izvoresc; Roadele sfințeniei. Ca aurul în topitorie, așa trebuie să așezați sufletele oamenilor în Rănile mele. Acolo se vor curați ca aurul prin topitorie.Todeauna vă veți putea curății sufletele în Rănile mele. Cufundați faptele voastre în Rănile mele și vor deveni mai prețioase.

Chiar și sufletele care ar părea fără importanță vor câștiga valoare veșnică, dar dacă ar fi muiate în Sângele meu. Dacă aveți greutăți, sau dacă suferiți așezați necazurile voastre în Rănile mele. Eu voi ușura povara voastră. La bolnavi să repetați adesea rugăciunea: Isuse pentru meritele Sf.Tale Răni, iartă-ne și îndură-ne pe noi. Această rugăciune înviorează trupul și sufletul.

DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Religie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.