Protectia celulelor prin antioxidanti

1x punct

categorie: Medicina

nota: 10.00

nivel: Facultate

Prezentare
Ceaiul verde se foloseste in China de mii de ani datorita efectului revitalizant pe care il are asupra organismului. Studiile stiintifice au dovedit ca polifenolii continuti in ceaiul verde, in special catechinele, au o actiune puter 18518x2312s nic antioxidanta. Catechinele sunt foarte eficiente in neutralizarea radicalilor liberi la nivel celular, protejand totodata ADN-ul ace[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Protectia celulelor prin antioxidanti

Prezentare
Ceaiul verde se foloseste in China de mii de ani datorita efectului revitalizant pe care il are asupra organismului. Studiile stiintifice au dovedit ca polifenolii continuti in ceaiul verde, in special catechinele, au o actiune puter 18518x2312s nic antioxidanta. Catechinele sunt foarte eficiente in neutralizarea radicalilor liberi la nivel celular, protejand totodata ADN-ul acestora. Tegreen 97 are 97% continut de polifenoli dintre care 65% catechine. Fiecare capsula contine echivalentul a aproximativ 7 cesti de ceai verde si este decofeinizata in proportie de 99,5%.

Avantaje
Contine antioxidanti care apara corpul de activitatea radicalilor liberi.Apara celulele si le protejeaza ADN-ul.Efectul termogen mareste rata metabolica a corpului.
De ce este unic?
Produs din extract de ceai verde care contine 97% polifenoli din care 65% sunt catechine.Are puterea antioxidanta a 7 cesti de ceai si este 99,5% fara cofeina.Este mai eficient decat consumul de ceai verde sau ceai negru.

Cine poate consuma acest produs?
Orice adult preocupat de starea sa de sanatate si persoane cu o viata agitata si stresata.
Stiati ca?
Dupa apa, ceaiul este cea mai consumata bautura din lume (3 miliarde kg/an).Tegreen 97 are ca sursa de materii prime plantatiile de ceai din regiunea Zehjiang, China.Prin procesarea ceaiului negru se distrug toate componentele active.

Studii recente arata ca Tegreen 97 este capabil sa mareasca termogeneza fara ajutorul cofeinei.Un studiu recent efectuat de UCLA compara efectele activitatii antioxidante plasmatice dupa consumul de Tegreen 97, ceai verde sau negru. Tegreen 97 este net superior celorlalte produse in stimularea capacitatii antioxidante plasmatice.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.