Promovarea Bucurestiului

7x puncte

categorie: Marketing

nota: 10.00

nivel: Facultate

La data de 23 Ianuarie 2010, va avea loc o conferinta de presa prin care, organizatia noastra va prezenta publicului pricipalele activitati pe care ni le-am propus sa le desfpturam pe parcursul campaniei, precum si scopul si obiectivele pe care ne dorim sa le atingem. In cadrul conferintei vor fi invitati atat turistii sositi, cat si reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, membrii ANAT,[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Promovarea Bucurestiului

La data de 23 Ianuarie 2010, va avea loc o conferinta de presa prin care, organizatia noastra va prezenta publicului pricipalele activitati pe care ni le-am propus sa le desfpturam pe parcursul campaniei, precum si scopul si obiectivele pe care ne dorim sa le atingem. In cadrul conferintei vor fi invitati atat turistii sositi, cat si reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, membrii ANAT, reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale si ai altor institutii publice, trusturi de presa interne.

In cadrul discutiilor oganizate la inceputul acestei campanii, sav a incerca evidentierea problemelor cu care se confrunta turismul in capital, precum, lipsa centrelor de informatii, a indicatoarelor, hartilor, precum si prezentarea unui plan bine organizat de activitati care sa conduca la ameliorarea acestor probleme .Bucuresti este un "produs" relativ nou pe piata turismului european si international:cei aproape 20 de ani de democratie nu au fost de ajuns sa-si consacreze capitala ca o noua destinatie turistica la nivel european.Cu toate acestea, curiozitatea strainilor fata de oras este un mare avantaj care poate fi exploatat pe termen lung printr-o continua reinventie urbana.

Ca o destinatie culturala, are un potential inalt:in timp ce alte orase europene sunt caracterizate printr-un stil particular,capitala reprezinta exact opusul;farmecul oraselor rezulta din suprapunerea a numeroaselor modele arhitecturale si stiluri de viata diferite.
Bogatia arhitecturala se transladeaza intr-o paleta larga de stiluri: de la baroc la art nouveau,de la Brancoveanu la postmodernist si oriental,totul find inconjurat de grandioasa mostenire de socialism.
Harta verde a Bucurestiului prezinta orasul dintr-o perspectiva diferita: orientarea in spatiu nu este trasatura sa esentiala.

Ingenioasa si in acelasi timp prietenoasa legenda .....
Bucuresti reprezinta cea mai mare piata de consum la nivel national din marile piete din Europa Sud-estica, fapt ce asigura pe viitor o mai mare vizibilitate internationala.Capitala are o economie diversificata, cu al treilea sector bine dezvoltat: in 2003,serviciile au avut o contributie de 67,5% in PIB si 62,4% in totalul somajului. (potrivit www.insse.ro
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.