Proiecte economice SC ELECTRANS SA

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.85

nivel: Facultate

Societatea are un statut si a incheiat un contract de munca corespunzator, care asigura cointeresarea maxima a personalului.
S-au verificat contractele de vanzare-cumparare, de inchiriere si contractele de locatie de gestiune. Se constata existenta contractelor cu furnizorii pe termen mediu si lung si a contractelor de furnizare energie electrica, gaze, salubritate.

Societat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Proiecte economice SC ELECTRANS SA

Societatea are un statut si a incheiat un contract de munca corespunzator, care asigura cointeresarea maxima a personalului.
S-au verificat contractele de vanzare-cumparare, de inchiriere si contractele de locatie de gestiune. Se constata existenta contractelor cu furnizorii pe termen mediu si lung si a contractelor de furnizare energie electrica, gaze, salubritate.

Societatea nu are contracte de inchiriere si contracte de locatie de gestiune semnate.S.C. ELECTRANS SA. este o firma de productie si prestari servicii, avand specialisti in domeniul tehnic, precum si ateliere de productie proprie cu dotarea tehnica corespunzatoare: masini-unelte, scule, dispozitive, cuptoare de uscare, etc.

Lucrarile de reparatii si montaj se desfasoara in doua hale, avand o suprafata totala de 300 mp, si in doua ateliere totalizand o suprafata de 50 mp.Societatea nu dispune de suprafete de dezvoltare. Exista riscul plafonarii volumului productiei, datorita lipsei spatiilor de dezvoltare.Cresterea volumului productiei este posibila prin optimizarea gradului de ocupare a spatiului disponibil, respectiv folosirea extensiva (nr. schimburi) si intensiva (grad de ocupare utilaj) a dotarii tehnice actuale.

Program de lucru: 1, 2 schimburi / zi / anul 2006
Transportul intern se realizeaza cu ajutorul podurilor rulante sau diferite macarale (transport orizontal - vertical), carucioare - container (transport realizat manual).Halele sunt conectate la reteaua electrica a firmei I.M.U.C., precum si la reteaua de aer sub presiune a acesteia. Spatiile de productie nu sunt dotate cu aparate de aer conditionat, neasigurand astfel un microclimat optim.

Nu s-au identificat mijloace fixe din patrimoniu de natura utilajelor care nu mai pot fi folosite datorita uzurii fizice si / sau morale.
Societatea comerciala ELECTRANS SA. este o intreprindere cu activitate continua pe tot parcursul anului. In raport cu gradul de specializare, S.C. ELECTRANS SA. poate fi incadrata in categoria firmelor cu specializare universala, deoarece in cadrul acesteia se executa o nomenclatura variata de servicii, fiecare dintre acestea executandu-se in cantitati mici sau unicate.

Produsele / serviciile: Datorita experientei acumulate in decursul timpului de personalul specializat, o parte din acesta fiind atestat de firma "GENERAL ELECTRIC S.U.A", societatea ELECTRANS SA. ofera o gama variata de servicii:Montaj si reparatii echipamente sala de masini din centralele electrice (turbine de abur in gama 1 MW 600 MW; generatoare electrice; schimbatoare de caldura; pompe de alimentare cu apa, de circulatie, pompe condens; circuite tehnologice de abur, apa, ulei, vid si condensat; echipamente si circuite electrice de forta, comanda, protectie si AMCR; montaj instalatii de reglaj si protectie pentru turboagregat).

Montaj si reparatii echipamente tehnologice din cadrul industriei chimice si petrochimice (turbocompresoare de proces; turbine cu abur; motoare electrice de antrenare; compresoare cu piston).
Grupuri electrice actionate cu motoare Diesel si instalatii anexe.
Reabilitari mecanice si rebobinari: motoare electrice de CC si CA de puteri pana la 7 MW; transformatoare electrice de orice tip si putere; generatoare electrice de puteri pana la 50 MW.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.