Proiectarea sistemului informational in cadrul departamentului de secretariat de la facultatea de Electrotehnica

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.28

nivel: Facultate

În facultate se desfășoară o activitate științifică
susținută pe diferite planuri: în cadrul doctoratelor, prin granturi de cercetare de diferite tipuri și surse de finanțare, prin contracte de cercetare finanțate de agenții economici.

Sursele de finanțare actuale ale facultății noastre sunt: alocația bugetară și veniturile extrabugetare formate din taxele de școlarizare a[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Proiectarea sistemului informational in cadrul departamentului de secretariat de la facultatea de Electrotehnica

În facultate se desfășoară o activitate științifică
susținută pe diferite planuri: în cadrul doctoratelor, prin granturi de cercetare de diferite tipuri și surse de finanțare, prin contracte de cercetare finanțate de agenții economici.

Sursele de finanțare actuale ale facultății noastre sunt: alocația bugetară și veniturile extrabugetare formate din taxele de școlarizare ale studenților, taxele pentru reexaminări și recuperări de aplicații neefectuate, taxele examenului de admitere, sponsorizări, chirii, cotă parte din regia încasată prin Polytech din contractele de cercetare.

Desfășurarea optimă a activității facultății din punct de vedere formativ dar și financiar necesită luarea în considerare a specificului pregătirii inginerești, a nivelului pregătirii anterioare a candidaților admiși la studii, a mijloacelor financiare disponibile, a menținerii unui corp profesoral competent, suficient numeric și motivat pentru activitatea depusă. Din păcate, asigurarea nivelului optim de funcționalitate, din toate punctele de vedere menționate, este foarte greu de obținut.

În prezent fiecare program de studii, din cele 9 în care se asigură formarea în Facultatea de Electrotehnică, școlarizează câte o grupă de 25-42 studenți.În privința structurilor facultății, în prezent există 5 catedre, secretariatul și sectorul administrativ.

Personalul didactic auxiliar existent este suficient și va fi folosit atunci când va fi nevoie și la alte activități decât activitățile didactice sau de secretariat ale catedrei, cum ar fi achizițiile din fonduri bugetare, contracte de cercetare sau sponsorizări ale personalului din catedre. Personalul administrativ este subdimensionat și nu mai poate fi redus, dacă fondurile bugetare o vor permite se doreste chiar angajarea de noi persoane.

Obiective strategice (scopuri).Sintetic, obiectivul strategic al facultății noastre pentru următorii 4 ani este păstrarea identității și anvergurii naționale, creșterea deschiderii și angajării internaționale.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.