Proiectarea instalatiilor si mijloacelor de productie

3x puncte

categorie: Economie

nota: 10.00

nivel: Liceu

1.2. Domeniul de aplicare
Procedura se aplica in activitatea desfasurata in Serviciul Studii pentru Instalatii si Mijloace, din Departamentul Mentenanta Centrala, Directia de Mentenanta Centrala si Mediu, AUTOMOBILE DACIA implicat in proiectarea / modernizarea / reconstructia / fiabilizarea instalatiilor si mijloacelor de productie.Pentru proiectarea / modernizarea / reconstructia / fiabil[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Proiectarea instalatiilor si mijloacelor de productie

1.2. Domeniul de aplicare
Procedura se aplica in activitatea desfasurata in Serviciul Studii pentru Instalatii si Mijloace, din Departamentul Mentenanta Centrala, Directia de Mentenanta Centrala si Mediu, AUTOMOBILE DACIA implicat in proiectarea / modernizarea / reconstructia / fiabilizarea instalatiilor si mijloacelor de productie.Pentru proiectarea / modernizarea / reconstructia / fiabilizarea unei instalatii sau a unui mijloc de productie, procedura se aplica astfel :

pentru proiectarea/ fiabilizarea/ reconstructia unei instalatii sau a unui mijloc de productie, se respecta etapele indicate in procedura;pentru proiecte de dispozitive de lucru pentru masini unelte/ dispozitive de asamblare prin sudura/ scule de sudura, subansamble si repere individuale ale acestora/ dispozitive de control/ constuctii metalice diverse, etc., se respecta partial etapele indicate in procedura, completata cu activitati stabilite de comun acord cu clientul.

1.3.Modalitati de actualizare
Actualizarea prezentei proceduri administrative se va face atunci cand se considera necesara o imbunatatire a acesteia, sau atunci cand se efectueaza modificari organizatorice la nivelul Directiei sau a intreprinderii.

2.2.1. Transmiterea documentelor de proiectare (ACTIVITATE AMONTE)
Responsabil : Sef Serviciu Derulare Lucrari
Cererile de lucrari, Caietele de sarcini, Temele tehnice sunt transmise Serv. Studii pentru Instalatii si Mijloace prin intermediul Serv. Derulare Lucrari, care verifica oportunitatea introducerii in proiectare a instalatiei sau mijlocului solicitat. Cererea clientului pentru proiectare este inregistrata si apoi transmisa serviciului care va derula activitatea de proiectare.

2.2.2. Primirea Documentelor de proiectare
Responsabil: Sef Serviciu Studii
Documentul de proiectare transmis de Serv. Derulare Lucrari este primit de catre Serv. Studii pentru Instalatii si Mijloace, unde se face analiza datelor de intrare ale proiectarii cuprinse in: caiete de sarcini, teme tehnice,cereri de lucrari ; incluzand urmatoarele etape generale, pentru care sunt stabilite reguli de conformare si responsabilitati specifice, dupa caz.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.