Proiect evaluare apartament

3x puncte

categorie: Finante-banci

nota: 9.52

nivel: Facultate

Pe pietele imobiliare ,cerea reprezinta numarul dintr-un anumit tip de proprietate pentru care se manifesta dorinta pentru cumparare sau inchiriere la diferite preturi, pe o anumita piata, intr-un anumit interval de timp. Pentru ca pe o piata imobiliara oferta se ajusteaza incet la nivelul si tipul cererii, valoarea proprietatilor tinde sa varieze direct cu schimbarile de cerere, fiind astfel infl[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Proiect evaluare apartament

Pe pietele imobiliare ,cerea reprezinta numarul dintr-un anumit tip de proprietate pentru care se manifesta dorinta pentru cumparare sau inchiriere la diferite preturi, pe o anumita piata, intr-un anumit interval de timp. Pentru ca pe o piata imobiliara oferta se ajusteaza incet la nivelul si tipul cererii, valoarea proprietatilor tinde sa varieze direct cu schimbarile de cerere, fiind astfel influentata de cererea curenta.

Cererea poate fi analizata sub doua aspecte ale sale: calitativ si cantitativ.In urma discutiilor purtate cu reprezentantul agentiei imobiliare din zona si studiind oferta din presa se poate estima ca cererea pentru apartamente este mai mica decat oferta. In general in perioada analizata se observa o scadere a preturilor pentru apartamente, datorata probabil, crizei financiare.

Pe piata imobiliara oferta reprezinta numarul dintr-un tip de proprietate care este disponibil pentru vanzare sau inchiriere la deferite preturi, pe o piata data, intr-o anumita perioada de timp.Oferta pentru acest tip de proprietate se manifesta din partea celor ce detin astfel de proprietati si vor sa renunte la ele, fie sa plece din localitate, fie sunt persoane in varsta si nu se mai pot ocupa de ele sau nu-si mai permit sa le intretina.

In ultima perioada s-au tranzactionat un numar mic de imobile comparativ cu perioada similara a anului trecut.Proprietarul apartamentului este: d-nul Preda Andrei asa cum reiese din contractul de vanzare cumparare cu incheiere de autentificare nr.4278 din 14.12.2000, contract incheiat la Biroul Notarului Public "Lepadatu Ilie" - mun.Caracal, jud. Olt.

Imobilul este identificat dupa numarul cadastral 1015/1;9.La data efectuarii evaluarii, proprietarul nu a prezentat extras de carte funciara, solicitand evaluarea in ipoteza liber de sarcini.Proprietarul detine proprietatea imobiliara ce face obiectul raportului de evaluare si pune la dispozitie urmatoarele documente doveditoare ale caror copii se gasesc in capitolul Anexe.

Blocul situat in Calea Bucuresti este o constructie cu regim de inaltime P+4E, cu fundatii din beton armat discontinui si cu suprastructura din stalpi si cadre de beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din zidarie de blocuri de caramida.Peretii interiori sunt realizati din panouri de bca. Blocul are planseele din beton armat, acoperis cu sarpanta din lemn de esenta moale si invelitoare din tabla(initial blocul fusese construit cu acoperis tip terasa cu hidroizolatii).

Blocul are o singura scara si este situat pe aliniamentul Calea Bucuresti, fiind racordat la : reteaua de telefonie, reteaua de gaze, reteaua de apa canal, reteaua de energie electrica, reteaua de termoficare. Retelele sunt pozitionate pe aliniamentul Calea Bucuresti. Punerea in functiune s-a facut in anul 1979.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Finante-banci

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.