Proiect Danone

7x puncte

categorie: Marketing

nota: 10.00

nivel: Facultate

La conducerea departamentului de marketing Stroe o va succeda pe bulgaroaica Dora Strezova, numirea propulsand-o pe romanca si in consiliul director al companiei.Anca Stroe are o experienta de cinci ani in cadrul Danone, incepand in anul 2006, cand a ocupat pozitia de brand manager pentru Actimel si Danfruit. In 2009, Anca a devenit brand marketing manager pentru brandurile cu beneficii specifice [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Proiect Danone

La conducerea departamentului de marketing Stroe o va succeda pe bulgaroaica Dora Strezova, numirea propulsand-o pe romanca si in consiliul director al companiei.Anca Stroe are o experienta de cinci ani in cadrul Danone, incepand in anul 2006, cand a ocupat pozitia de brand manager pentru Actimel si Danfruit. In 2009, Anca a devenit brand marketing manager pentru brandurile cu beneficii specifice pentru sanatate ale Danone - Activia si Actimel, atat pentru Romania, cat si pentru Moldova. In ianuarie 2011 a devenit brand marketing manager pentru Romania, Moldova si tarile Adriatice, pentru brandurile Nutriday, Casa Buna si Cremosso.

In calitate de director de marketing, Anca va coordona o echipa de 18 profesionisti in marketing.1.4 Oferta Volumul cererii exprima apacitatea sub forma puterii de absorbtie a pietei, iar volumul vanzarilor exprima dimensiunea efectiva a pietei. In ceea ce priveste produsul analizat si anume iaurtul Danone putem spune ca pentru a-si asigura supravietuirea sau consolidarea pozitiei pe piata, interprinderea trebuie sa aiba in vedere atat solicitariile si pretentiile clientilor, cat si performantele concurentei. Compania Danone are un volum ridicat al ofertei, aceasta oferind o gama larga de produse de asemenea un volum ridicat al cererii.

Din punct de vedere a provenientei iartul existent pe piata este: produs in Romania de firme romanesti, produs in Romania sub licenta (cazul Danone) si importate. Marcile existente pe piata romaneasca sunt: Brenac, Covalact, Danone, Fruchtegut, Frutis, Fruttegurt, Jogobela, Liegeois, LaDorna, Mili, Milupa, Multilacta,Napolact, Napoca, Oke, Prim, Prodlacta, VranLact, Yoginos.
Oferta de iaurt in functie de provenienta este ilustrata in graficul de mai jos
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.