Programe de marketing

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.82

nivel: Facultate

__A__ 6. Compartiemntul de marketing modern este rezultatul unei lungi evolutii.
__F__ 7. In evolutia compartimentului de marketing pot fi departajate 6 etape de evolutie.
__A__ 8. Compartimentul de marketing are rol de sinteza.
__A__ 9. Functia de strateg al intreprinderii , indeplinita de compartimentul de marketing, se va materializa in existenta unui program de maerketing [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Programe de marketing

__A__ 6. Compartiemntul de marketing modern este rezultatul unei lungi evolutii.
__F__ 7. In evolutia compartimentului de marketing pot fi departajate 6 etape de evolutie.
__A__ 8. Compartimentul de marketing are rol de sinteza.
__A__ 9. Functia de strateg al intreprinderii , indeplinita de compartimentul de marketing, se va materializa in existenta unui program de maerketing integrat in programul de dezvoltare de ansamblu a firmei.

__A__ 10. Sumele alocate actiunilor de marketing pot fi considerate investitii care implica risc dar si deschid orizonturi nebanuite pentru castiguri importante.
__A__ 11. Peter Jewet recomanda sa fie recrutate acele persoane care doresc sa participe la prosperitatea firmei si nu pe acelea care se intereseaza numai de posibilitatile de avansare.
__A__ 12. Efectuarea recrutarii de catre persoane competente, impartiale si obiective constituie unul dintre principiile de baza ale recrutarii resurselor umane.

__A__ 13. Calculul nevoilor directe de recrutare se efectueaza prin comparare a efectivului teoretic cu cel real, prin luarea in considerare vitezei cu care reinnoieste personalul.
__F__ 14. Studiul posturilor se realizeaza pe baza descrierii acestora, evidentiindu-se aspectele de personalitate necesare ocuparii postului.
__A__ 15. John Nesbitt preciza ca: "Nu furnizarea informatiilor este problema , ci excesul lor"

__A__ 16. Segmentarea pietei se poate realiza in mai multe feluri, fiecare firma trebuie sa descopere anumite segmentetinta care sa corespunda cel mai bine obiectivelor si resurselor sale.
__A__ 17. O strategie de marketing consta, pe de o parte, din obiectivele generale ce trebuie formulate si pe de alta parte, din indicarea masurilor ce trebuie adoptate.
__A__ 18. Produsele si serviciile sunt apreciate ca fiind principala "cale de comunicare" intre firma si piata.

__F__ 19. In privinta politicii de pret, intreprinderea poate opta pentru elaborarea : strategiei preturilor inalte, strategia preturilor moderate si strategia preturilor combinate.
__A__ 20. In fundamentarea pretului, compania poate avea in vedere la stabilirea nivelului acestuia: orientarea dupa costuri, orientarea dupa concurenta sau orientarea dupa cerere
__F__ 21. Curriculum vitae este o autobiografie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.