Programarea orientata pe obiect

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Facultate

Cu ajutorulcimpurilor de redactare Edit1 si Edit2 si a butonuui Button3 poate fi selectatintervalulnumerelor de ordine ale clientilorpentrureflectareainformatieidespreacestiain DBGrid1.
Apoi, cu ajutorul la Visual Query Builder setamproprietatea SQL a componentei Query2.Selectamincalitate de nume a bazei de date BCDEMOS siincludemincereretabelele CUSTOMER si ORDERS.Apoistabilimlegaturaintre[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Programarea orientata pe obiect

Cu ajutorulcimpurilor de redactare Edit1 si Edit2 si a butonuui Button3 poate fi selectatintervalulnumerelor de ordine ale clientilorpentrureflectareainformatieidespreacestiain DBGrid1.
Apoi, cu ajutorul la Visual Query Builder setamproprietatea SQL a componentei Query2.Selectamincalitate de nume a bazei de date BCDEMOS siincludemincereretabelele CUSTOMER si ORDERS.Apoistabilimlegaturaintretabeletragind o linie de la cimpulCustNointabelul CUSTOMER la cimpulCustNointabelul ORDERS
Apoisortamrezultatelecereriidupanumarulclientuluisiiesim din Visual Query Builder.

Compilamaplicatia.Apasambutoanele "Deschidelistaclientilor" si "Deschidelistacomenzilor"pentru a deschideambelecolectii de date.Vomincercasatrecem de la una la alta, utilizindbutoanele radio.
Apasambutonul "Deschidelistaclientilor".Introducemvalorilecimpurilor "Start" si "Finis" (de exemplu, 1000 si 1600 respectiv) siapoiapasambutonul "Setatiintervalul". Verificamdacavalorilenumerelorcomenzilorintr-adevar se aflainlimiteleacestui interval.
pasambutonul "Comenzileclientilor" sivedemcacolectiaobtinutainrezultatintr-adevarcontine date din ambeletabele.

Inapicatiaanterioaraamplasamcomponente de pepagina Data Acces direct peformularul principal al aplicatiei. Dar numarul mare de componenteinvizibilepeformular, complicaproiectareainterfeteipentruutilizatori.In acestscopvomutilizamodul de date - TDataModule.Componentarespectiva nu estevizibilainprocesulexecutarii. Astfel, cream o altaversiune a exemplului de maisus, cu utilizareamodului de date (vezifigura 2).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.