Program de marketing international pentru lansarea unui nou produs Cardinal Health pe piata din Italia

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.65

nivel: Facultate

Peste urmatorii cativa ani, Cardinal Health a crescut rapid, iar veniturile au depasit 1 miliard dolari in 1991. In 1994 Cardinal Health era lider in afacerea distributiei de medicamente, cu o prezenta la nivel national si venituri anuale de aproximativ 6 miliarde dolari.

De atunci, Cardinal Health a evoluat mai mult, servind producatorii de sanatate si furnizorii de asisten[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Program de marketing international pentru lansarea unui nou produs Cardinal Health pe piata din Italia

Peste urmatorii cativa ani, Cardinal Health a crescut rapid, iar veniturile au depasit 1 miliard dolari in 1991. In 1994 Cardinal Health era lider in afacerea distributiei de medicamente, cu o prezenta la nivel national si venituri anuale de aproximativ 6 miliarde dolari.

De atunci, Cardinal Health a evoluat mai mult, servind producatorii de sanatate si furnizorii de asistenta medicala pentru pacienti din intreaga lume. achizitiile companiei inclus Pyxis Corp in aprovizionarea cu automate de distribuire si farmaceutice; Owen Healthcare in gestionarea farmacia spitalului;

Medicina Shoppe International in farmacie franciza; RP Scherer Corp si lichid automate de ambalare in formularea de livrare de droguri si de fabricare a contractului; PCI Services, Inc, in ambalaje farmaceutice; Allegiance Corp in fabricarea de produse medico-chirurgicale si de distributie; Bergen Brunswig in distributie medico-chirurgicale pentru spitale si continuum de ingrijire, precum si de Vest Bindley in distributiei de medicamente.

Astazi, Cardinal Health ofera o jertfa integrata de produse inovatoare si servicii pentru a ajuta la spitale, farmacii si alti furnizori de asistenta medicala a face fata provocarilor tot mai mari intr-o industrie dinamica. Cardinal Health este o companie multinationala de ingrijire din industria de sanatate, furnizor de servicii care aplica resursele vaste, cunostintele si expertiza pentru a ajuta producatorii de asistenta medicala si furnizorii de asistenta medicala iar pentru pacienti - a face fata provocarilor lor mai presante, oferind in acelasi timp ingrijire mai buna, mai sigura.
Segmentul farmaceutic

Segmentul de farmaceutice consolideaza farmaceutice de la sute de producatori in livrari site-specific pentru farmacii de retail, spitale, facilitati de comenzi prin posta, birouri medic, centre de chirurgie si pe termen lung si a altor facilitati de ingrijire alternativa.

Prin acest segment, Cardinal Health ofera sursa cea mai sigura, eficienta si economica de produse farmaceutice, produse de plasma de specialitate si servicii cu valoare adaugata pentru furnizorii de asistenta medicala si fabricantii de produse farmaceutice. Cardinal Health opereaza, de asemenea, cea mai mare retea din lume de farmacii nucleare si isi extinde tomografie cu emisie de pozitroni (PET), agent de capacitati de productie pentru a sprijini dezvoltarea nou medicament si viitorul medicina personalizata. In plus, aproximativ 200 de spitale din intreaga externalizeze SUA gestionarea farmaciei lor de internare la Cardinal Health datorita experientei dovedite si palmaresului de imbunatatire a eficientei si sigurantei bolnavului.

Segmentul medical
In plus fata de livrarea de produse medico-chirurgicale la centrele de ingrijire ambulatorie, birouri medicale, laboratoare clinice si spitale din SUA si Canada, Cardinal segmentul de Sanatate Medical produce, de asemenea, produsele de inalta volum replenishable, cum ar fi manusi, halate, draperii chirurgicale,si fluid de gestionare a produselor.

In plus, segmentul Medical include Cardinal Health operatiunile chirurgicale si procedurale asamblare, care asambleaza toate necesare de unica folosinta produse chirurgicale si imbracaminte pentru proceduri specifice intr-un singur kit, permitand clinicianului sa se concentreze asupra pacientului. Servicii cu valoare adaugata oferite de catre segmentul medical reflecta, de asemenea abordare consultativa care Cardinal Health ia cu furnizorii de asistenta medicala pentru a imbunatati eficienta si siguranta pentru operatiunile lor.

Cardinal Health este angajat la o forta de munca, libera de discriminare. De obicei, se gandesc la diversitatea in SUA centrica - mod traditional, referindu-se in primul rand la sex si origine etnica. Diversitatea la Cardinal Health are o perspectiva globala si cuprinde mult mai mult - aceasta include ganduri, stil de comunicare, interese, limbi, valori si convingeri, si o varietate de dimensiuni. Este adevarat despre toate diferentele care ne pun in locul de munca.

Astazi, Cardinal Health furnizeaza o gama integrata de produse si servicii inovative pentru a veni in spijinul spitalelor, farmaciilor si a altor furnizori din domeniul medical si a le indeplini acestora cerintele tot mai complexe generate de dinamismul domeniului medical.

Cardinal Health ofera in prezent un curs de incluziune de management. Incluziune din Novations este proiectat pentru a ajuta angajatii sa recunoasca si sa aprecieze valoarea de diversitate si incluziune prin constientizarea lor sporita si intelegere oferind perspective practice in implicatiile economice ale diversitatii pentru Cardinal Health, si introducerea unor instrumente si strategii pentru a spori interactiuni la locul de munca. Accentul se pune pe astfel de subiecte critice de la locul de munca, cum ar fi construirea unor relatii profesionale din diferente.

Cardinal Health este deserveste industria de asistenta medicala cu produse si servicii care ajuta la spitale, birouri medicale si farmacii reducerea costurilor, imbunatatirea sigurantei, productivitatea si profitabilitatea si sa livrarea unor servicii de ingrijire mai buna pentru pacienti. In timp ce un produs robust si portofoliul de servicii este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, ceea ce diferentiaza Cardinal Health de concurenta este expertiza profunda si experienta bogata a angajatilor .

1.2. Produse si servicii
Cardinal Health furnizeaza o gama integrata de produse si servicii inovative pentru a veni in spijinul spitalelor, farmaciilor si a altor furnizori din domeniul medical si a le indeplini acestora cerintele tot mai complexe generate de dinamismul domeniului medical.

Sisteme EEG produse de Cardinal Health / USA
Sistemele LTM/PSG produse de firma Cardinal Health Inc. / USA fac parte din elita sistemelor destinate investigatiilor de lunga durata si polisomnografie.

Versatilitatea sistemului "NicOne" - cEEG, nEEG, LTM - precum si capacitatea deosebita de adaptare a amplificatorului EEG, rezolva toate cerintele unui laborator de analiza a inregistrarilor de lunga durata precum si de analiza polisomnografica.

Programul de analiza polisomnografica, propriu Cardinal Health, este deosebit de performant. La aceasta se adauga managementul datelor obtinute care se adapteaza sistemului de retea propriu laboratorului. Programul VCare se adauga la puterea deosebita de lucru a acestui sistem.

Trebuie sa nu uitam de accesoriile si consumabilele proprii Cardinal Health. Calitatea si fiabilitatea lor duc la obtinerea unor inregistrari profesionale si sigure.Solutiile de ingrijire a mainilor.Cardinal ofera cea mai extinsa, cea mai inalta calitate si tehnologic - avansata linie de manusi medicale. Latex, sintetice, praf sau fara, manusile produse de Cardinal depasesc standardele de calitate si de performanta, deoarece siguranta si protectia pacientului si practicianului sunt o prioritate.Categorii de manusi medicale; Duraprene, Esteem, InstaGard, Neu-Thera, Protegrity, Triflex, Ultrafree.

Cardinal Health este liderul global de asistenta medicala in asistarea clientilor pentru a identifica si a reduce infectiile dobandite in spital. Piata de produse si inovatii convertizoare draperii, halate si masti, manusi chirurgicale Esteem si Medi-Vac produse de fluid de management (produsele sunt disponibile intr-o varietate de optiuni de cost-eficiente, inclusiv kituri personalizate, truse sterile), contribuie la sustinerea eforturilor clientilor de a consolida respectarea protocoalelor de prevenire a infectiei.
SPD produsele pe baza de plasma: albumina; globuline hiperimune (IVIGs) proteine in plasma (PPF) factori antihemophilic; produse biosurgical.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.