Program de dezvoltare - Curtea de Arges

7x puncte

categorie: Geografie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Argesul a fost si va ramane unul dintre cele mai importante leagane ale istoriei neamului romanesc, al culturii si spiritualitatii sale, un judet in care istoria si inteligenta au dat de-a lungul veacurilor personalitati de seama ale Romaniei. Cu o economie puternica si beneficiind de resurse naturale semnificative, Argesul se situeaza in primele patru judete ale tarii, din punct de vedere al cres[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Program de dezvoltare - Curtea de Arges

Argesul a fost si va ramane unul dintre cele mai importante leagane ale istoriei neamului romanesc, al culturii si spiritualitatii sale, un judet in care istoria si inteligenta au dat de-a lungul veacurilor personalitati de seama ale Romaniei. Cu o economie puternica si beneficiind de resurse naturale semnificative, Argesul se situeaza in primele patru judete ale tarii, din punct de vedere al cresterii economice si are perspective reale de a-si continua dezvoltarea intr-un ritm sustinut, in toate domeniile vietii sociale.

Traditionala ospitalitate romaneasca alaturi de frumusetea plaiurilor argesene si de atractivitatea potentialului economic al judetului, constituie argumente de necontestat in favoarea inscrierii judetului Arges pe harta prioritatilor, inclusiv a celor de natura investitionala in turism, pentru viitorii nostri parteneri interni si externi. Judetul Arges are de acum un "Master planul pentru dezvoltarea turistica a zonei montane a judetului Arges" - un document care evidentiaza si promoveaza turismul argesean si potentialul turistic al regiunii noastre, modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de turism fiind o prioritate a Consiliului Judetean Arges - turismul este o ramura importanta in contextul dezvoltarii judetului.

Oricine vizualizeaza "Master planul pentru dezvoltarea turistica a zonei montane a judetului Arges" poate remarca faptul ca, avem de-a face cu imagini care reflecta o frumusete deosebita a reliefului, cu un potential de dezvoltare extraordinar, dar si o bogata mostenire culturala si religioasa. Judetul Arges dispune de un potential turistic deosebit, care il plaseaza, la nivel national, pe un loc prioritar in acest domeniu. Judetul Arges este unul din spatiile voievodale mirifice in care cadrul natural se impleteste armonios cu vestigiile trecutului glorios.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.