Produsul si promovarea lui

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.85

nivel: Facultate

"For futures" este un produs de economisire destinat copiilor si adolescentilor. Contul este deschis de catre parinti pana la varsta de 7 ani a copilului. Dupa implinirea varstei de 7 ani, parintii vor depune lunar o suma de 50 RON sau 20 EUR.

Elementele de noutate adus acestui produs sunt:
1.nici parintii si nici copii dupa ce au implinit 18 ani nu pot opera cu ac[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Produsul si promovarea lui

"For futures" este un produs de economisire destinat copiilor si adolescentilor. Contul este deschis de catre parinti pana la varsta de 7 ani a copilului. Dupa implinirea varstei de 7 ani, parintii vor depune lunar o suma de 50 RON sau 20 EUR.

Elementele de noutate adus acestui produs sunt:
1.nici parintii si nici copii dupa ce au implinit 18 ani nu pot opera cu acest cont,accesul la el avandu-l adolescentul in momentul in care se hotaraste sa urmeze o facultate si prezinta la ghisul bancii adeverinta de student .
2.acoperirea segmentului de varsta 7-19 ani
3.oferirea unui cadou din partea bancii la deschiderea unui cont de economii "For futures"
4.banii care vor fi retrasi din cont pentru plata studiilor nu vor avea comision de retragere

Obiectivele urmarite de banca in crearea acestui produs sunt:diversificarea si completarea ofertei de produse de economisire prin introducerea in oferta actuala a produsului "For futures" de economisire;fidelizarea clientilor prin crearea de produse destinate fiecarui membru al familiei. Astfel, parintii pot pastra economiile copiilor, in conturi deschise chiar pe numele acestora.

Modificarea structurii plasamentelor facute de clienti prin orientarea acestora catre orizonturi de timp mai mari;atragerea de resurse in lei si valuta.Banca se asteapta ca pe parcursul anul 2008 sa aiba 10.000 de clienti copii si adolescenti, iar in anii urmatori se spera la o crestere anuala de 25% a acestui numar.Pe de alta parte, portofoliul de clienti ai bancii va creste cu 5% datorita introducerii in oferta bancii a acestui produs (vor deveni clienti si parintii acestor copii/adolescenti).

Prin contul de economii "For futures",banca se adreseaza parintilor (in special clientilor cu o situatie financiara sub medie,dar si celor care doresc un viitor mai bun pentru copii lor) care doresc sa-si invete copiii sa economiseasca sau care vor sa economiseasca in numele copiilor.

Avantajele acestui produs sunt:
-prag de acces mai scazut, adaptat posibilitatilor financiare al acestui segment de clientela
-dobanda superioara celorlalte instrumente de economisire
-plafon maxim
-majoritatea operatiunilor aferente contului "For futures" sunt gratuite: nu se percep comisioane pentru deschiderea de cont, depuneri si incasari.
-disponibilitatile din contul de economii "For futures" sunt garantate integral de Fondul de Garantare a Depozitelor constituite de persoanele fizice.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.