Procesul de garantare a calitatii de tip 6S

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.77

nivel: Facultate

Aceste echipe, folosindu-si inteligenta si experienta, desfasoara activitati complete de cercetare pentru a acumula, verifica si sintetiza informatiile benefice pentru sanatate pe care diferitele produse naturale le detin. In acelasi timp, Pharmanex desfasoara cercetari proprii in scopul identificarii de noi produsi naturali, in colaborare, printre altii, cu profesori de notorietate de la Purdue U[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Procesul de garantare a calitatii de tip 6S

Aceste echipe, folosindu-si inteligenta si experienta, desfasoara activitati complete de cercetare pentru a acumula, verifica si sintetiza informatiile benefice pentru sanatate pe care diferitele produse naturale le detin. In acelasi timp, Pharmanex desfasoara cercetari proprii in scopul identificarii de noi produsi naturali, in colaborare, printre altii, cu profesori de notorietate de la Purdue University, Kansas University, Columbia University, Scripps Research Institute si Beijing University.

Iar, in final, sunt luate in considerare numai acele produse naturale de baza care trec testele de autenticitate,
folosire si siguranta ale cercetarilor exaustive facute de catre Pharmanex Odata ce Pharmanex se decide asupra unui produs natural, o echipa speciala identifica sursele potentialele si efectueaza analize exaustive pe esantioane prelevate din fiecare sursa. Sursele pot fi internationale sau sursele proprii inclusiv domeniile cultivate de catre Pharmanex in China sau Chile.

Pharmanex isi alege furnizorii pe baza nivelului de calitate si a concentratiei ingredientului activ din esantionele trimise de diferite surse. Utilizand metode de tehnica analitica de mare complexitate si lucrind in colaborare cu laboratoare si universitati de prestigiu atat din China cat si din Statele Unite, Pharmanex este cea care face anlizele structurale ale componentelor prezente in produsele naturale selectate.Prin aceste analize sunt izolate si purificate structuri chimice specifice extractelor standardizate, un pas esential in asigurarea unor produse naturale sigure si eficiente.

O caracteristica a oricarui produs natural este variatia intr-o gama larga a ingredientelor sale active. De exemplu, atunci cand Pharmanex analizeaza continutul unor frunze de Ginkgo biloba,
studiile releva o variatie cu pana la 300% a componentelor active, in functie de anotimp, clima, sol, metoda de recoltare, conditii de depozitare, modul de procesare. Pharmanex optimizeaza cantitatea de ingrediente active ale unui produs, printr-un proces original strict standardizat (pentru cel putin o molecula etalon importanta). Astfel, fiecare capsula originala Pharmanex contine intotdeauna aceeasi cantitate din acelasi ingredient activ.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.