Procesare de text

3x puncte

categorie: Informatica

nota: 9.74

nivel: Facultate

1.3 Deschiderea unui document existent - modificare si salvare
Pentru a deschide un document existent se poate alege intre urmatoarele posibilitati:
~ Avand aplicatia deschisa, se poate alege din meniul File optiunea Open sau se poate apasa pe pictograma existenta in bara de sub meniul File: Se observa ca si apasarea tastelor Ctrl+O duce la deschiderea unui document existent.<[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Procesare de text

1.3 Deschiderea unui document existent - modificare si salvare
Pentru a deschide un document existent se poate alege intre urmatoarele posibilitati:
~ Avand aplicatia deschisa, se poate alege din meniul File optiunea Open sau se poate apasa pe pictograma existenta in bara de sub meniul File: Se observa ca si apasarea tastelor Ctrl+O duce la deschiderea unui document existent.

Apare urmatoarea fereastra de dialog in care se specifica locul unde este fisierul ce trebuie deschis. Deschiderea documentului se poate realiza:
- printr-un dublu clic pe numele fisierului sau
- printr-un clic efectuat pe butonul Open, dupa ce fisierul dorit a fost selectat Se observa ca si apasarea tastelor Ctrl+S duce la salvarea unui document. In oricare din cazuri trebuie avut in vedere locul unde este salvat documentul. Acesta este ales inca de la crearea documentului (prin optiunea Save as ..., caseta Save in:).

Daca dorim ca documentul sa fie salvat in alt spatiu de lucru, se va apela din nou optiunea Save as ... sau, dupa ce documentul a fost inchis, va fi copiat sau mutat in noul spatiu de lucru.
Prin intermediul meniului View puteti vizualiza in diferite moduri pagina cu care lucrati: - Page layout (Aspect pagina imprimata), cel mai clar dintre modurile de vizualizare, unde sunt vizualizate marginile formatului ales (de obicei formatul A4, folosit la imprimarea documentului).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.