Procedura de solicitare a atestatului

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.98

nivel: Facultate

Nota 2a: Operatorul economic care solicita atestat de tip Bp pentru activitatea de "proiectare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV" trebuie sa faca dovada existentei in cadrul operatorului economic a 2 angajati, electricieni autorizati gradul IIA, avand diploma in profil electric si calificar[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Procedura de solicitare a atestatului

Nota 2a: Operatorul economic care solicita atestat de tip Bp pentru activitatea de "proiectare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV" trebuie sa faca dovada existentei in cadrul operatorului economic a 2 angajati, electricieni autorizati gradul IIA, avand diploma in profil electric si calificare de inginer, subinginer, maistru sau tehnician.

Nota 2b: Operatorul economic care solicita atestat de tip Be pentru activitatea de "executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV" trebuie sa faca dovada existentei in cadrul operatorului economic a 3 angajati: 1 angajat electrician autorizat gradul IIB, avand diploma in profil electric si calificare de inginer, subinginer sau maistru electrician si 2 angajati avand calificare de electrician.

b) unui Sistem de Management al Calitatii (SMC), care indeplineste conditiile standardului SR EN ISO 9001; operatorul economic solicitant va transmite: copia Manualului de Management al Calitatii, insotita de procedurile de sistem, procedurile operationale si instructiuni tehnice de lucru pentru activitatile supuse atestarii sau
copia actului de certificare a Sistemului de Management al Calitatii (SMC), emis de oricare dintre societatile acreditate de RENAR sau de catre organisme similare internationale.

Nota 3: operatorul economic atestat care solicita reatestarea activitatilor va include in documentatia justificativa o notificare referitoare la mentinerea in functiune a SMC.
Art. 7. Pentru atestat de tip C1A, pe langa documentele prevazute la Art. 16, solicitantul trebuie sa faca dovada existentei in cadrul operatorului economic a:2 angajati electricieni autorizati gradul IIIA, avand diploma in profil electric si calificare de inginer sau subinginer, urmatorilor specialisti [2]:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.